Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela jak często bywasz we Wrocławiu???

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela jak często bywasz we Wrocławiu???

Gość gość
Jadąc do Wrocławia na 90 procent przez miasto Oleśnice (województwo dolnośląskie) przyjeżdżasz Oleśnica jest 30 km od Namysłowa i 30 km od Wrocławia...

Gość gość
jak tam elektrowstrząsy w wariatkowie? masz pokój z napoleonem? :D

Gość gość
Powiat Oleśnicki graniczy z powiatem Namysłowskim przez Oleśnice przebiega droga ekspresowa S8 prowadząca od Wrocławia przez łódź warszawe do Białegostoku oraz przez Oleśnice główna droga krajowa na trasie Wrocław - warszawa przebiega

Gość gość
O co ci chodzi co? Zadałem ci proste pytanie czy byłeś kiedyś we Wrocławiu i ile razy i jak często jeździsz zadałem ci proste pytanie

Gość gość od Namysłowa
z mamunią za rączkę do Wrocławia jeżdżę nie często bo bilety drogie , byłem ostatnio po cieple kalesony na zimę dla mnie bo w Namysłowie nie ma a mamunia po czopki doo******cze bo wykupili z aptek w Namysłowie

Gość gość
Neptyk to nie było do ciebie ps ja częściej od ciebie jestem bo od Namysłowa do Wrocławia pociągiem godzinę się jedzie i to jest bezpośrednio nie ma tam przesiadek

Gość gość
Podszyw gość od Namysłowa 20:40 czemu podszywasz się skoro doskonale wiesz ze to ty zadałem ci proste pytanie czy byłeś kiedyś we Wrocławiu jeśli tak to jak często tam jesteś ile razy byłeś nie wymiguj się od odpowiedzi pytam proste pytanie

Gość gość od Namysłowa
nie pamiętam ile razy. mamuni zapytam. dwa razy w roku po ciepłe kalesony na zimę i latem po majtki na wakacje i nowy rok szkolny. mamunia częściej bywa bo po czopki doo******cze do Wrocławia jeżdzi bo w Namysłowie wciąż ich brak

Gość gość
20:46 przecież doskonale wiesz ze to ty pisałeś więc o co ci chodzi ps pytam czy byłeś we Wrocławiu proste pytanie

Gość gość od Namysłowa
m z mamunią za rączkę po ciepłe kalesony na zimę . przecież piszę. we Wrocławiu. bo w Namysłowie nie ma kaleson.

Gość gość
20:55 o ci chodzi przecież dobrze wiesz ze to ty głupku