Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co moge ugotowac na takim wywarze? Doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Mam wspaniały, pachnacy wywar z gotowania kilku pysznych wiejskich golonek indyczych, z mnóstwem róznych ziół i przypraw. Co moge na nim ugotowac? Jest tłusty i zawiesisty, zamierzam dolac wody i ugotowac w nim sporo włoszczyzny. Myslalam o fasolce po bret ale jakos nie mam ochoty, bo ostatnio robiłam duzo potraw z pomidorami. Grochówka tez ciezkostrawna, a zupe soczewicowa robiłam ostatnio. Chciałabym jakas gesta, jednogarnkowa potrawe na tym zrobic - ni to zupe, ni to drugie danie. Doradzicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
kapuśniak, bogracz,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
może żurek?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nigdy nie robilam kapusniaku ani bogracza jak robicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
o, zurek super pomysl :) dodam kielbasy wiejskiej i ziemniakow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×