Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Haha kolejna manipulacja w TV. Ciekawe ilu niedojepów się nabierze :D

Polecane posty

Gość gość

Właśnie obejrzałam program o szczepieniach. Program w założeniu miał być obiektywny i miał prezentować zdanie proszczepionkarzy i rodziców nie chcących narażać swe dzieci na autyzm i inne powikłania poszczepienne. W praktyce wyglądało to tak, że obydwoje redaktorzy prowadzący, w więc teoretycznie bezstronni, byli od początku za szczepieniami. W dodatku na jedną matkę przeciwniczkę szczepień przypadło troje lekarzy szczepionkowców. LEkarzo dano się wypowiedzieć do końca, a wypowiedź matki została w połowie urwana i brzmiała mniej więcej tak (cytat z pamięci) - Na początku ufałam służbie zdrowia i szczepiłam córkę dopóki córka nie zachorowała... I tu nastąpiło cięcie. Nie dali dokończyć dlaczego córka zachorowała. Niezorientowany widz mógł odnieść wrażenie, że po prostu zachorowała czyli np. przeziębiła się, dostała anginy, itp. W rzeczywistości dziecko dostało ciężkich powikłań w wyniku zaszczepienia. Dziecko do przychodni przyszło zdrowe, a po szczepieniu zostało okaleczone do końca życia. Tak się u nas uprawia propagandę medialną. Jeden z nilicznych uczciwych lekarzy dr. med. Jaśkowski dobrze ocenił, że w na świecie nie ma już służby zdrowia. Jest tylko rynek usług farmaceutycznych.

Gość gość
lol moze stad taki wysyp ch. autoimmunologicznych. nie sadzicie? na jakim kanale to bylo?

Gość gość
ej nie kładż kłód pod nogi demokracji!

Gość gość
A najbardiej bezczelny byl pewien lekarz ktory stwierdzil, ze jesli rodzice nie zaszczepia swojego dziecka to niech go lecza potem na wlasny koszt. Jest to szczyt hipokryzji bo jesli dziecko po sczepieniu dostanie autymu czy innego ciezkiego powiklania to koszt leczenia dziecka spada tak czy siak na rodzicow. Przeciez sluzba zdrowia im nie robi charytatywnie rehabilitacji a NFZ powtarza, ze to nie jest refundowane. Po drugie, jak bym sie nawet zgodzila, ze jesli nie zaszczepie to potem sama poniose koszty ale pod jednym warunkiem. Skoro mam sama na wlasny koszt leczyc to niech panstwo nie potraca mi co miesiac skladki zdrowotnej. Bo prawda jest taka, ze prawie polowa naszej pensji brutto idzie na rozne przymusowe skladki. Ci lekarze sa coraz bezczelniejsi normalnie.