Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Mam ochote pokazać ludziom dobitnie że jestem dziwna

Polecane posty

Miewacie czasami taką ochotę? :classic_cool: Ludzie w moim otoczeniu raczej wiedzą że jestem dziwna, ale ja mam ochote to jakoś tak mocno potwierdzić jakimś absurdalnym odstraszającym zachowaniem, żeby nawet osoby z którymi znam sie ledwo co, mówiły "jaką ja pojebaną laske znam, masakra.". :classic_cool:

Gość gość
Myslisz, ze az tak tych ludzi obchodzisz?

i żeby było jasne, nie proszę was o żadne głupie rady co mam konkretnie zrobić, bo jesteście za głupi i macie za słabe poczucie humoru by mi mówić jak mam się zachowywać. Pytam tylko czy też macie tendencje do bycia dziwadłem, i czerpania z tego satysfakcji :classic_cool:

Gość gość
Nudna jestes, wiesz?

21:41 niekoniecznie muszą o mnie czesto myśleć, wystarczy, że wywieram na nich takie a nie inne wrażenie. Coś co mnie bardzo bawi, to własnie zaburzanie takiej prozaicznej normalności, poprzez wprowadzanie do niej pierwiastka dziwności, z którą tacy ludzie muszą sobie jakoś poradzić, wytłumaczyć to sobie. I to jest bardzo zabawne, jak osoba, która uznaje mnie za dziwną jest zmuszona z jakiegoś powodu ze mna porozmawiać i podchodzi do mnie spłoszona :classic_cool:

Gość gość
zyjesz jako oryginal wiec nie umieraj jako kopia

Gość gość
to jest wyjątkowosc, zaszczyt i edycja limitowana

Gość gość
Jedno pytanie: czy 1994 to rok Twojego urodzenia ?

Gość gość
No, na fotach bylas spaslak:D

nigdy tu nie było żadnych moich fot, ale w sumie miło, że aż tak bardzo chcesz mnie poznać, że aż łykasz jakieś prowokacje z fejkowymi zdjęciami i potem cieszysz się, że "wiesz" jak wyglądam. Szkoda tylko, że w internecie nie ma żadnych moich aktualnych zdjęć, co najwyżej z gimbazy na umierającym serwisie nasza klasa.

Gość gość
Chcialabys.....:D:D:D

To ty chciałabyś/chciałbyś bo po prostu żadnych moich bardziej aktualnych niż z 2010 roku fotek nie ma w internecie. A nawet w przypadku tych nielicznych starych zdjęć, to aby je znaleźc, wypadałoby cokolwiek o mnie wiedzieć, np. znac imie i nazwisko, a tego też się nikt nie dowie samodzielnie, tylko musiałabym sama się przedstawić albo podać jakiekolwiek dane pozwalające na wystalkowanie mnie - co zresztą nigdy nie nastąpi, bo głupia nie jestem. Mam nadzieje, że ci pomogłam, bo wyraźnie cierpisz na deficyty intelektualne, albo chcesz mnie nieudolnie przestraszyć, że na serio moje zdjęcia tu wypłyneły, co jest w zasadzie niemożliwe.

Gość gość
tak mają nastolatki w fazie dojrzewania :/ potem ci wisi co kto sobie myśli ,no chyba ze coś uwiera w głowe

Gość gość
Taaa ja tez mysle ze ona gowno kogo obchodzi, a nakreca sie 🖐️

to w sumie zabawne, że prości ludzie tak się boją jakiegokolwiek przejawu ekscentryczności, że muszą sobie racjonalizować moje zachowanie w jakiś sposób mnie deprecjonując, na przykład twierdzac, że się zatrzymałam na okresie dojrzewania :P Tym bardziej zabawne, że miałam tak już przed okresem dojrzewania, w wieku 8-9 lat a w sumie po 20 roku życia tendencja do bycia dziwną się u mnie nasiliła.

Gość gość
. Duzo ludzi chce zeby o nich gadali, nie wazne co, wazne zeby gadali . Jestes zerem, a chcesz byc KIMŚ.

Gość gość
Dobitnie to mozesz walnąć się w łeb !

Gość gość
Frajera szukasz?Myslisz, ze nie mam nic ciekawszego tylko twoje foty ci podrzucac?:(Sama sobie szukaj :)

Gość gość
Kobiety często tak mają, jedne wsadzą sb kolczyk w jakies dziwne miejsce, inna pomaluje wlosy na niebiesko, są też ekstremistki jak ty ale geneza jest taka sama.

Gość gość
Tylko te co sa nikim a bardzo chca byc kims:D:D

Gość gość
nie, bo bycie "dziwnym" to żadna zaleta, zwłaszcza jak wynika z kompleksów i chęci zwrócenia na siebie uwagi.

Gość gość
Autorka to kolejna niedowartościowana kretynka, która chce zaistnieć za wszelką cenę.