Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pomyślicie o tak wyglądającej kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Mocny makijaż - smokey eye, czerwona pomadka, róż Krótka, obcisła spódniczka Kozak Tatuaże Skórzana kórtka Kolczyk w nosie

kolczyk z nosa kombinerkami, a te bazgroly szlifierką potem możemy gadać ps, masz tylko jednego kikuta, że w kozaku chodzisz ? :D

Gość gość
dobre :D literówka tylko :P Temat tak co do wysypów tematów gdzie kobiety narzekają na wygląd innych kobiet, ciekawa jestem co powiedzą :D

Gość gość
Mocny makijaż - smokey eye, czerwona pomadka, róż Krótka, obcisła spódniczka Kozak X Dotąd jest ok, reszta nie z mojej bajki.

Gość mejkapartist tralala
o kobieta w mocnym makijażu, kozakach i krótkiej sukience, o dziura w chodniku, o mój ulubiony kawałek leci... ohydna pogoda czy musi być tak zimno... tak naprawdę ludzie zakompleksieni oceniają i obserwują innych, ja dopiero zaczynam zwracać uwagę na ludzi jak żują gumę z otwartymi ustami i mlaszczą, albo tak ciumkają mi nad uchem w autobusie, albo jak są młodzi i używają dźwięków klawiszy od telefonów i na całą parę cały czas na pier. dzielają tym smartfonem. Chyba to już rodzaj nerwicy natręctw ;) a tak to mam gdzieś całą resztę ... i Ty kobieto w mocnym makijażu dbaj żeby był estetyczny i nierozmazany, pzdr

Gość gość
aż się miło robi jak ludzie takie komentarze wstawiają...a co do tych klawiszy z dźwiękiem to prawda, aż masz ochotę zabrać ten telefon :D

Gość gość
wczoraj jakaś babeczka wyzywała mocno pomalowane kobiety bo ją facet dla takiej zostawił

Gość gość
ale ten kolczyk to taki jak świnkom się zakłada? jak tak to odpada na wejściu

Gość gość
świnki mają takie kolczyki jak większośc kobiet - w uszach

Gość gość
Że jest seksowna i nie wygląda jak babochlop

Gość mejkapartist tralala
gość dziś aż się miło robi jak ludzie takie komentarze wstawiają...a co do tych klawiszy z dźwiękiem to prawda, aż masz ochotę zabrać ten telefon >>>> jeździłam z taką rok do pracy, ale staram się zachowywać pozory normalności więc jej nie (powiem grzecznie) uderzyłam i nie wyrzuciłam telefonu za okno. Naprawdę! Jak jest starsza osoba (40 + hehe to nie taka stara) to chwile poklika i spokój, ale skoro telefon masz cały czas przy twarzy to na ch... ci te dźwięki!

Gość gość
to jeszcze nic...jechanie koło kogoś kto gra w te klikające gry na fejsie i ma włączony dźwięk. To jest koszmar.

Gość gość
możecie podawać swoją płeć? Ciekawa jestem czy będą różnice w wypowiedziach :P

Gość gość
ok...to tak na przyszlość...nie potrzeba kombinerek :P

Gość gość
"gość dziś Że jest seksowna i nie wygląda jak babochlop " zazwyczaj mówią, że jest zdzirą :P

Gość gość
w uszach jest ok,mi chodzi czy kolczyk w nosie to takie kółko jak w świńskim ryjku

Gość gość
gdzie ty widziałeś świnie z kolczykami w ryjkach? świniom się uszy kolczukuje, nie ryje. i kolczyk w nosie może być albo w przegrodzie albo w nozdżu więc o który ci chodzi?

Gość gość
Jak ma się pusto w głowie, to żyje się wyglądem innych. Smutne.

Gość gość
Qrwa sami grafomani - kurtka do hooya pana - w nozdrzu do qrwy nędzy Tłuki uczcie sie

Gość gość
"k***a", a nie "q***a"!