Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kabarampampamiluj

JESTESCIE K*****I LASYMI NA WYGLAD

Polecane posty

Gość Kabarampampamiluj

otóż pisze tutaj żeby podkreślić to jak bardzo nienawidzę dziewczyn co lecą tylko na wyglad miałem kiedyś c*****a fryzurę zero opalenizny trądzik byłem jednym słowem nieatrakcyjny odkąd pojechałem na wakacje odpaliłem się wyłączyłem trądzik i zmieniłem fryzurę nagle większość lasek do mnie podchodzi i mówi jak to ja się zmieniłem jakie to ciacho ze mnie i w tym momencie mnie trafia jasny chuj mam ochotę tak im wyk***ic ze by ze By wypluly co myślą że teraz mogą mnie mieć takiego c***a haha i to jest właśnie najlepszy przykład tego jak laski lecą na wygląd jak widzę ładna dziewczynę widzę tylko k******o które leci na wyglad nie cierpię takich ludzi w sumie teraz po tej przemianie zmusiła się do tego by poderwać jakieś laski poderwalem jedna i zerwałem po kilku tygodniach płakała i takie tam to samo było z drugą. Na takie traktowanie tylko zasługujecie wiec mam teraz dziewczynę która jest ładna jeszcze jak ja nie byłem i nie patrzyła na wyglad Po metamorfozę dalej z nią jestem zniszczenia teraz każda dziewczynę z mojej szkoły za takie podejście do mojej osoby nawet nie patrze na te ładne wogule im w oczy jak jakaś powie mi cześć w szkole to ja mówię do niej prosto z mostu s********j a ta łeb. Na dol kompleks pozostał nie dam wam satysfakcji

Gość gość
Czekam na hejty zatkało kakao

Gość gość
Haha niektórzy mówią ze się chcą zabić z powodu wyglądu a ja mam na to wyj****e co o mnie kto mówi myśli nie dam nikomu satysfakcji czuje się dumny ze taki jestem kocham siebie mogę być sam do końca życia ale najgorsze. To dać po sobie poznać ze czujesz się źle w swojej skorupie nie przejmuj się nikim niczym ja z nikim nie gadam z dziewczynami to już wogule mam dom brata starych to mi wystarcza