Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karola9955

Czy wypada tak postąpić...?

Polecane posty

Gość karola9955

Hej :) Mam taki problem... otóż wiadomo, dzisiaj Mikołajki... Mam 3-letniego syna. Dzisiaj moja mama przyniosła dla niego kilka zabawek, abym schowała mu je dzisiaj w nocy pod poduszką, za co jestem jej oczywiście ogromnie wdzięczna ... ale... kurcze, wśród nich są dwie naprawdę GŁOŚNE... jestem teraz rozdarta, bo z jednej strony na pewno będzie jutro dzownić i pytać, czy mu się podobały i będzie jej ogromnie przykro, gdy powiem jej że tych dwóch mu nie dałam, a z drugiej strony wiem co to oznacza - puszczanie tych zabawek przez cały dzień, aż do wyczerpania baterii i okropny ból uszu... Chciałabym zrobić tak, że wstrzymam się z podarowaniem mu tych dwóch zabawek do soboty - wtedy synek ma jechać do babci - i dam mu je, aby zabrał je ze sobą i tam się nimi bawił... Co o tym sądzicie? Dodam, że mieszkam w bloku i taki hałas może być prawdopodobnie słyszany również przez sąsiadów i druga sprawa, że pozostałe zabawki (klocki, puzzle itp) oczywiście z przyjemnością mu schowam pod poduszkę i jutro będę się nimi z nim bawić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować