Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKO

jak sie pozbyc nadmiaru rzeczy ktore sa nieuzywane lub sa w razie czego

Polecane posty

Gość gośćKO

jak sie pozbyc nadmiaru rzeczy ktore sa nieuzywane lub sa w razie czego

Gość gośćOnaa
Mam za duzo rzeczy, wszystko teraz jest w plastikowych pudlach, musze znowu sie przeprowadzic i musze tym razem sie pozbyc dobrych jakosciowo rzecxy (ubrania, ksiazki, materialy do nauki) Wygladam jak wielblad, chce miec jedna walizke, czy jest to mozliwe?Duzo sie przeprowadzam ostatnio i uwierzcie strasznie mnie meczy szukanie miejsca na rzeczy w nowym miejscu, placze kiedy musze sie z czyms pozegnac, Prosze o pomoc tych, ktorym sie udalo pozbyc rzeczy (wlasnie przez balaganiartwo, mam duzo rzeczy na podlodze tak ze skacze na nodze aby przeskoczyc rzeczy aby na nie nie nadepnac) i przez przyhpadek wyrzucilam swoje..... dokumenty bo lezaly na ziemi i myslalam ze to niepotrzebne rzeczy .Jak widzicie sprawa jest pilna, Mam 32 lata.

Gość gość
Nie ma "w razie czego". Jesteś zakupoholikiem?

Gość gość
Czemu zakladasz kolejne tematy, zamiast zamknąć komputer i wziąć się do roboty z segregowaniem ciuchów???

Gość gość
myslalam ze mi tamten temat zniknal wiec zalozylam drugi. Mam tez kosmetyki, mam tez np walki na glowe, mam stare 4 letnie sketchersy ktore sie rozwalaja ze starosci a obok sa.,.... 2 pary nowych ktorych,....nie chce uzywac bo beda brudne i zniszczone.