Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drogie mamusie to nie provo jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość

Moja corka lat 3 zadowala się. Wiem że temat może się wydawać stary albo podejrzany ze jestem pedofilem, ale tak nie jest. Proszę tylko o krótką odpowiedz Czy wasze dzieci też w tym wieku to robiły. Bez dokładnego opisu,jak to wygląda, nie chce budzic podejrzeń ze jestem tym kim nie jestem. Autentycznie się zszokowalam. Wiem ze dzieci są zainteresowane cialem. Ale to wygladalo na zachowanie nastolatki nie malutkiego dziecka. Proszę krótko mnie uspokojcie ze to normalne albo doradzcie co robić.

Gość gość
gdybyś nie był zbokolem to byś sobie wyszukał takich zachowaniach u dzieci na odpowiednich portalach o zdrowiu, a nie zakładał tego typu tematy

Gość gość
Proszę o odpowiedz tylko czy u waszych dzieci też to zaobserwowaliscie. Jestem matką a nie zbokiem. Dodam że moja córka jest autystyczna i obawiam się ze będzie coraz gorzej.

Gość gość
Ściema - artystyczne dziecko byłoby pod opieką psychologa cały czas więc tam mogłabyś się poradzić to raz. A dwa - onanizm dziecięcy to nigdy nie to samo co u nastolatki. Tak, jesteś zbokiem.

Gość gość
zgłaszam twój wpis autorze

Gość gość
Dokładnie, sama byłam skłonna uwierzyć- wielu rodziców ma naprawdę małą albo żadną wiedzę na ten temat, chociaż raczej się szuka informacji których jest multum a nie zakłada temat- ale nie wierzę w rodzica dziecka autystycznego który takie zachowania konsultuje na forum, dość dennym jeśli chodzi o fachową pomoc. Sama mam syna z ZA, mimo "łagodnych" problemów stale jesteśmy w kontakcie z psychologami i terapeutami, wszystkie niepokojące mnie czy niezrozumiałe zachowania dziecka konsultuję z nimi.

Gość gość
zgłosić zboka

Gość gość
Zboczeniec.

Gość gość
A co w tym takiego szokującego? Wyłącz komputer i zajmij się dzieciakiem, bo z nudów to robi.

Gość gość
Zgłaszajcie. Zobaczą kobiece imię i nazwisko, dziecko jest w trakcie diagnozy, zaczynamy terapie, trudno więc mówić ze jestem pod stałą opieką psychologów skoro dopiero byłam raz na wwr. I wstyd mi pytac. Chciałam najpierw tutaj.

Gość gość
Myślałam że mnie choć trochę uspokojcie. Ale ok, poczytam gdzie indziej. Przecież można napisać oglednie ze to się zdarza, nie ma związku z autyzmem itd.

Gość gość
Kto zalatwial wwr ten wie jak długo to trwa i jak wygląda ta opieka zanim coś ruszy, więc głupot mi nie piszcie, chociaz faktycznie można pomyśleć ze mam opieke, Ale tak jak napisalam. Dziecko jest w zachowaniach autystyczne ,ale jeszcze nie ma diagnozy od psychiatry, bo diagnozę daje lekarz nie psycholog i to też potrwa kolejne miesiace.

Gość gość
Droga mamo, to jest ona niż dziecięcy. W ten sposób dziecko rozladowuje napięcie. Jedyne co możesz zrobić, to odwracać jej uwagę od tego, zajmować czymś innym, żeby ręce miała zajęte. Nie mów o tym i nie złość się na nią, bo tylko ż wrócisz jej uwagę na to. Nie wiem, jak to z dziećmi autystycznymi, ale u zupełnie zdrowych dzieci zazwyczaj długo trwa zanim dziecko pozbędzie się tego nawyku,

Gość gość
Najbardziej przeraża mnie to ze jak sobie wyobrazilam ze to się będzie nasilac z jej dysfunkcja to będzie to robić przy ludziach, będę się za nią wstydzić . Dopiero walczę z odpieluchowanien, to też ciężki temat, ale boję się ze jak całkiem zdejme pampersa to już zacznie się na calego. I ze będę czuła do własnego dziecka wstręt .A traktuje ją jak małego aniołka, a tu taki szok. Wiem że jest on. ..zm dziecięcy ale co innego wiedzieć a co innego widzieć.

Gość gość
Kiedyś czytałam artykuł o dziewczynce z zespołem Downa że nawet przy gościach masturbowała się,a gdy miała 16 lat rodzice musieli kupić jej wibrator okropne blee,fuj

Gość gość
Wez mnie nie załamuj

Gość gość
to ta kobieta o sklonnosciach pedofilskich to pisze,kiedys pisała ze podnieca ja widok niemowlęcia,nie odpisujcie jej,tylko ją podniecacie

Gość gość
Mam dziecko 3 letnie a pedofilami się brzydze.

Gość gość
Moje dzieci tak nie robiły także dla mnie jest to coś dziwnego

Gość gość
Ciekawe, dziecko diagnozy jeszcze nie ma, a chodzicie na wwr? Nie ma diagnozy, ale stwierdzasz że jest autystyczne? Lekarz psycholog diagnozy nie wydaje, diagnozę autyzmu albo zaburzeń ze spektrum wydaje zespół, w tym psychiatra, nie możesz mieć "diagnozy" od psychologa i czekać miesiącami na psychiatrę. Na jakiej podstawie dostaliście orzeczenie?

Gość gość
Na podstawie opóźnienia rozwoju mowy. Neurolog też napisał afazja ruchowa. Są cechy autystyczne.

Gość gość
Durne provo nie zajmować się tym.