Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Promyczek123

patchwork nie taki zły

Polecane posty

Gość Promyczek123

Hej Dziewczyny. Tak jak temat mówi patchwork :) mój mąż ma córkę z poprzedniego zwiazku. ( od razu zaznaczam ze poznałam jego jak byl już 6 lat po rozstaniu i nie miał ślubu z tamtą bo to ona go na dziecko naciągnela) Mała ma 8 lat. Ogólnie mamy bardzo dobry kontakt i dziecko jest naprawde grzeczne i fajnie spedzamy czas. Za tydzien jak przyjedzie czas na robienie oczywiscie we trójkę bo tata nie ma w tym czasie odpoczynku! ozdób na święta :) i tu pies pogrzebany.. bo my bedziemy mieli dzidzie o którą sie długo staraliśmy i bardzo na nią we trójkę czekamy. Mieszkamy w 2 pokojowym mieszkaniu (salon i dwie sypialnie). Problem pojawia sie kiedy mówię mojemu M o tym ze pokój małej bedzie po narodzinach pokojem naszej dzidzi. Niestety nie ma miejsca na dwa łóżeczka bo pokój jest naprawde malutki. Mała jest u nas 2 razy w miesiącu wiec moze spać w gościnnym. Nasza sypialnia jest rowniez za mała na łóżeczko dla Maluszka nad czym ubolewam bo nocne wstawanie nie bedzie należało do przyjemnych. Co robić gdy M mówi że takie rozwiazanie nie wchodzi w gre. Dodam ze nie stać nas na zamiane lokum. Buziak

Gość gość
ile ty masz lat ze dziecko to dzidzia? Nie ma warunkow na dziecko to sie go nie plodzi. A tamtego gumką nie wymarzesz.To sprawa twojego m jak urzadzic dom. Pewnie nie wiesz bos mloda,ze najczesciej z wygody lozeczko w pierwszym czasie po porodzie zwykle stoi w sypialni rodzicow,bo matce najblizej do karmienia i czuwania w nocy.

Gość Promyczek123
29 jakbys chciała wiedzieć. Myślę ze to nie sprawa M jak urządzić dom bo jest to tak samo moj dom jak i jego. A to chyba kwestia gustu jak nazywać noworodka a nie wieku

Gość gość
O tym, czy paczłork jest zły czy nie, powinny wypowiadać się dzieci, a nie dorośli. I np. dzieci Zamachowskiego kiedyś się wypowiedziały: "Nie wiem też z jakiej racji piszesz na łamach prasy, ze mamy szóstkę dzieci. Nie macie szóstki dzieci - Ty masz dwójkę a tata ma czwórkę, tak to rozdzielmy. Nie jesteśmy żadną patchworkową rodziną. To, że od paru dni nosisz to samo nazwisko co my, nie robi z nas rodziny. Wreszcie chcę Cię poprosić żebyś nie robiła publicznie z naszej mamy tyrana, który zniszczył psychikę Twojego nowego męża a nam nie pozwala się z Tobą widywać. Po co Ci to? Kończąc już ta wypowiedź, następnym razem jak będziesz miała potrzebę opowiedzenia o sobie jakiejś ambitnej gazecie, skup się proszę na swoim życiu, swoich dzieciach, swojej matce i jak to potrafisz robić najlepiej - na sobie. Pozdrawiam. Maria Antek Tadzio Bronia."