Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanasiebie

zazdrość o smsy

Polecane posty

Gość wkurzonanasiebie

Nie wierzę partnerowi!Każdy sms ,który do niego przychodzi(ostatnio rano,dziś też)to dla mnie sygnał zdrady, dziwi mnie to,że mój partner zarzuca mi paranoję,czekam aż się przyzna.Chcę przez to odejść,zostawić go za karę.Tak będzie lepiej?

Gość wiem co mowie
To nie bedzie dla Niego kara, bo jesli go zostawisz to raczej poczuje ulge. Skoro flirtuje z inna to znaczy ze czegos Mu brakuje w zwiazku. Znajac facetow jest to pewno bliskosc, romantyzm, namietnosc.

Po prostu zapytaj kto do niego pisze albo sama sprawdź ;D Masz podstawy, by sądzić, że może zdradzać? Ja miałem takie podstawy, bo dziewczyna sama się przyznała, że jak była z exem to w międzyczasie na boku było jeszcze kilku innych. Przy mnie się na chwilę uspokoiła, ale później zaczęła czatować na fotce, później pisała z typami na fb... w********o mnie to, a ona tłumaczyła, że to przyjaciele ha ha ha Później sama się przy mnie wkopała i wydało się, że wysyła jakiemuś zbokowi z fb swoje fotki półnagie, a on jej płacił i jeszcze tłumaczyła, że nie robi nic złego. Typowy borderline, który nie zna granic.

Gość wkurzonanasiebie
10.56- to on nie chce seksu ze mną.Powiedział,że gdyby miał kochankę to by mnie wywalił z domu od siebie,bo tak było by mu łatwiej.A jak go raz zostawiłam to skomlał do mnie bym wróciła.

Mojej ex to brakowało wiecznego zwracania uwagi na nią. Jako typowy borderline wymagała na mnie, bym zwracał na nią uwagę przez CAŁY mój wolny czas, a i w pracy musiałem odpisywać, bo potrafiła się obrazić. Nic nie mogłem robić, miałem tylko być przy niej i okazywać zainteresowanie. W ten sposób olałem kumpli, zainteresowania, byłem ze wszystkim daleko za murzynami. A ona? Bawiła się w najlepsze, robiła co chciała i korzystała. Nie wiem jaki jest Twój facet... możliwe, że już myślami jest między udami innej i pisze z jakimś szlaufem. Miej go na oku

Gość wiem co mowie
No sorry, ale jak nie chce seksu a mowi ze majac kochanke by Cie wywalil to jest oczywiste ze sciemnia. Jest cos co powoduje ze przy Tobie trwa. Moze z wygody. Nagada Ci glupot ze nie ma kochanki a Ty w glebi serca wierzysz ze bez Ciebie bylby nikom. Bo On tak mowi. Facet potrafi zamydlic oczy. Zaden normalny facet 16-45 nie unika seksu. Gdyby nie mial nic na sumieniu zblizenia z Toba to bylaby przyjemnosc a nie obowiazek.

Gość gość
11.02- wiem jedno jak robi coś takiego,dowiem się to najpierw go zabije a potem poczekam na policję...w spokoju.

Gość wkurzonanasiebie
11.04- może wygoda rzeczywiście ,miał stomię swego czasu,wycięli mu spory fragment jelita a teraz jest po kolejnej operacji,przywrócenia wszystkiego na miejsce i go boli.Ale ja daję mu leki,wyprowadzam psa.Pewnie mu tak wygodnie.

Gość wiem co mowie
Wszystko jasne. Ciebie traktuje jak opiekunke a z inna flirtuje.

Gość wkurzonanasiebie
11.12-wyjeżdżam do domu rodzinnego na święta i już nie wracam...no i dobrze ,życzę mu śmierci...serdecznie.Tylko chciałabym to jego pannę poznać to bym jej mordę wypaliła...i wtedy by mogli żyć długo i szczęśliwie<3

Gość gość
Tą*

Gość wiem co mowie
Moze nie az tak. Karma wraca, nie zycz nikomu zle. Jesli ktos zle postepuje i tak w przyszlosci los go dopadnie. Teraz najwazniejsze jest to by ta gorycz i zal nie zalały Twojego serca na dlugie lata. Bo nawet po takich doswiadczeniach nie mozesz generalizowac. A to duzy blad zdradzanych kobiet. Wszystkich facetow wrzucaja do jednego wora a pozniej dziwia sie, ze sa same.

Gość wkurzonanasiebie
11.19- mi i tak jest pisana samotność a wszyscy to ch*je i będę sama.W sumie lepiej...Niż z takim rybim fiutem być.

Gość wiem co mowie
Z takim podejsciem to faktycznie lepiej zeby zaden mezczyzna nie trwal u Twego boku na dluzej bo go wykonczysz.

Gość wkurzonanasiebie
11.26- ja nie mam nic do stracenia.I albo komuś krzywda się stanie albo sama sobie linkę przygotuję.A jak teraz się z nim rozstanę to nawet d*y już nikomu nie dam.I ani na krótko ani na dłużej nikogo nie będzie przy moim boku.Ale to z mojego własnego wyboru.