Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byly maz pobil nowego faceta

Polecane posty

Gość gość

Rozstaliśmy sie kupę czasu temu z 6 lat. Mieliśmy 2 letnia corke ale no on nie dorosl (w kolo chodzil zjarany wczesniej tego nie robił nie pracowal i byl agresywny) nie placil mi grosza na dziecko bo ja wyjechałam zagranice za jego oczywiście zgoda. Miał wplacac kasę na specjalne konto dla córki.

Gość gość
Ale tego nie robił powiedziałam mu ze jego sprawa i tylko córce robi krzywdę. Do rzeczy mój nowy partner i my polecieliśmy do polski na rodzinna imprezę poinformowałam go ze bede wiec jak chce może sie spotkać z dzieckiem. On ze ok. No i tak miał być o 15 u nas po mala ale o 15 napisal ze będzie o 16. O 16 ze w sumie moglibyśmy ja mu przywiez bo on nie ma jak ale po 18. Mój facet sie w****il bo widział jak moja mala sie zawodzi i sam do niego pojechał. Wrócił pobity. Mówi ze wdal sie z nim w bójkę i ze nie pozwala żeby mala sie z nim widziała. Ma racje?

Gość gość
Tak ma racje.

Gość gość
Zawsze byly byl dziecinny i nieodpowiedzialny... Teraz mi wygraża że na policje z tym pójdzie itp. Ostatnio tez stwierdził ze przez mój wyjazd (na który sie zgodził 5 lat temu) on córki nie widzi (ale ze na nia nie placi to juz huj) wiec mu powiedziałam ze jestem w Polsce z nia srednio 3 razy w roku a przeciez sam ma kuzynkę obok mnie... Bilet kosztuje grosze jak wczesniej zamówisz... Nie dzwoni do niej nigdy... Teraz mi grozi...

Gość gość
Nie powinnas puszczac corki samej do takiego faceta a poza tym jesli by chcial sie z nia widziec to by potrafil wykazac jakas inicjatywe.

Gość gość
Znam takie numery, to gatunek faceta który cały czas będzie tworzył jakieś problemy, a córka jest tylko pretekstem.

Gość gość
znasz takie powiedzenie: "jak ktoś chce to znajdzie sposób; jak nie chce - to znajdzie powód" jedną rzecz bym zrobił; twój obecny facet powinien się zgłoscić na policję i zrobić obdukcję. Nie dlatego, że jest tak strasznei pobity i skrzywdzony, ale żeby ubiec byłego. Bo on to może wykorzystać przeciw wam, jeśli zrobi to pierwszy

Gość gość
Boje sie tylko ze przez to ze mój facet z nim sie pobil będzie problem. Córka jest mala ale jak uslyszala ze tata chce sie spotkać to się cieszyla a potem biedna stala i czekala... No to mój sie w****il bo on ja nad życie kocha...

Gość gość
nie zostawiaj jej samej z nim bo jeszcze ją porwie lub c***j wie co zrobi . są takie świry;/