Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego absolutnie wszystkie kobiety pragną dla dzieci wózka Anex

Polecane posty

Gość gość

Co te wózki mają w sobie?

Gość gość
wierz mi lub nie, ja go nie pragnelam i nie pragne i pragnac nie bede, a poza tym to kryptoreklama :D

Gość gość
Tez uważam ze to jakaś parodia z tematami o tych wózkach,ktora zniechęca. Teraz tylko słyszę nazwę tego od razu mam odrzut. Dwoje moich dzieci nie jeździło tym wózkiem wiec nie kazda "pragnie" go mieć

Gość gość
Nie wszystkie. Absolutnie.

Gość gość
Sama mam wózek tej firmy i z tego wszystkiego będę chyba bała się wyjść na spacer żeby kogoś nie urazić że Go mam ;-) a tak poważnie podchodząc do wyboru wózka nawet nie słyszałam o tej firmie dopiero będąc w sklepie i po przetesowaniu na prawdę wszystkich firm stwierdzilam ze ten będzie świetny! Wszędzie do tej pory widziałam albo quinny albo barletty adamexa które w porównaniu do anexa wypadły blado.

Gość gość
Już chyba po raz setny anex to anex tamto dajcie spokój baby z tym wózkiem Macie bzika gorzej niż faceci na punkcie samochodów poważnie o samochodach audi opel volkswagen nie było chyba żadnego tematu

Gość gość
A ja o takim wózku nigdy jeszcze nie slyszkalam, a mam dwójkę dzieci, z czego młodsze ma 10 tygodni :p

Gość gość
Faktycznie dużo klientek wybiera ten wózek bo po prostu jest ładniejszy od reszty polskich wózków.

Gość gość
Absolutnie pragnę autorko abyś już dała spokój bo aż mnie kupa ciśnie!

Gość gość
Nie praktyczny i za duży. P.s haaa ale ciekawe ile ci płacą za post 10-12zł

Gość gość
Jest ładny. Nie jest duży . Ma normalne wymiary a wręcz przeciwnie jest mniejszy po złożeniu od wielu innych wózków. Ma ładną kolorystykę i dobre materiały. Ogólnie Anex mi sie podoba.

Gość gość
Wyp*erdalaj stąd Ty idiotko od Anexa

Gość gość
Mi nazwa tego wózka kojarzy się z analem i seksem...ogólnie p****l. Nie autorze-producencie, ja nie pragnęłam tego wózka. Co za jełop. Pomyśl lepiej co ulepszyc w tym goownie aby sprzedaż szła lepiej i żebyś nie musiał nam tu doopy truc każdego dnia po setki razy. A moze już wiecie, ze to niewypał i chcecie pozbyc się całego towaru z magazynów, bo dalszej produkcji juz nie będzie?

Gość gość
Co Wy laski takie cięte na tą firmę jesteście! Anal i sex coś Wam sie w głowach poprzestawiało. Ktoś dla jaj sobie zakłada takie tematy a wy włosy z głowy i sie produkujecie! Wózki te maja bardzo dobrą sprzedaż i producent już chyba dużo zrobił aby tak było a Wam po prostu żal doope ściska :)