Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guyawa

Bóle bioder i stawów

Polecane posty

Witam. Od 2009 trwa mój dramat związany z bólami wirlostawowymi. Najbardziej dotkliwe sa bole bioder i kolan nawet po niedługim spacerze. Po serii ziół i zmianie diety na bezglutenową była wielka poprawa. Niestety wszystko wróciło. Reinfekcja pasożytami ?? Z dieta troche odpuściłem bo tak schudłem ze znajomi podejrzewali raka. Macie podobne objawy??? Często dochodzą bezsennosc, brak koncentracji, drzenie mięsni

Gość gość
co maja pasozyty do tego? moze chlamydia trachomatis? borelka?

Borellia 5 x wykluczona. Chlamydia ?? Wykluczona ! Zero objawów od strony układu rozrodczego

Gość gość
ok, a co uwazasz o usg bioder . taniej wychodzi od rezonansu. mozna by od tego zaczac. nie bralas jakiego antybiotyku ktory wplywa negatywnie na stawy, np ciprinolu?

Miałem 3xRtg 2x rezonans i 1x Tk. Nic nie bralem co mogłoby wpłynąć negatywnie na stawy. Z przeswietlen wyszla jedynie koslawosc obu stawów, ale zdaniem fachowców nie ma to az takiego wpływu na bol.

Gość gość
Masz pewnie zakwaszony organizm. Proszek zasadowy jest skuteczny, vit i mikroelementy, stawy nie bola.

Gość gość
co to jest proszek zasadowy i co ma zakwaszenie do stawow i skad takie przypuszczenia?

Zakwaszony? Po testach papierkiem lakmusowym wychodzi ze nie jestem. Poza tym pije drakońskie dawki wody z cytryna

Hej kochani!! Dzisiaj po zjedzeniu pizzy moje stawy zapłonęły!! W testach uczuleniowych nie wyszedł gluten. Mieliście taki przypadek??

Gość Malinkowa 1
Skąd jesteś? W Krakowie mają wiele takich gabinetów specjalistycznych gdzie wykonasz odpowiednich badań oraz przejdziesz rehabilitację. Ja się rejestrowałam przez stronę http://www.rehabilitacje.org i załatwiłam wizytę na następny tydzień.

Gość guyawa
Jestem z okolic katowic. Na czym polegają te badania ??