Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co chciałbyście dostać pod choinkę?

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy;-) Jak w temacie. Czy będziecie musiały same kupić sobie prezent by był trafiony czy wasi bliscy znają wasze upodobania, marzenia prezentowe?

Gość gość
wibrator

Gość gość
Mąż mnie zapytał i dostanę to co chce :-)

Gość gość
coś z sharg.pl mają tam super rzeczy

Gość gość
Chciałabym dostać coś z biżuterii. Ale nie mam od kogo.

Gość gość
Złota bizuterie. Srebro juz mi przeszlo, starzeje sie

Gość gość
Mnie się sztućce nowe marzą, wspominam ciagle o nich pokazywałam rodzince takie od gerlacha, może zrzutkę zrobią , bo moje stare wstyd będzie wyciągać na świąteczny stół

Gość gość
Thermomix

Gość gość
Garnki tefal Biżuterii, zegarków, pięknych sukienek i perfum nie potrzebuje, mam tego sporo :D garnki dostanę od rodziców, a sama od siebie kupiłam sobie piękną czarną koronkową sukienkę, od brata i bratowej pewnie jakieś wino plus slodycze

Gość gość
Jakiś bajerancki blender. I dobrą książkę. Dobrą książkę mogłabym dostawać na każdą okazję właściwie ;)

Gość gość
najbardziej bym chciała, żeby spełniło się jedno moje marzenie. A z rzeczy materialnych to chciałabym dostać jeden naszyjnik, który sobie upatrzyłam w yes

Gość gość
Garnki, blender, sztucce :O .... o matko, normalne kury domowe :D :D :D :D :D

Gość gość
Chyba nie mam żadnej upragnionej rzeczy. Może chciałabym kilka książek, które ostatnio wpadły mi w oko w księgarni. Ale i tak prezent dostanę tylko od syna. :(

Gość gość
Ja bym chciała nowy samochód i domek, może być w zabudowie szeregowej. Bo Mieszkanie już małe 3 pokojowe jak na naszą rodzinę , a samochód 6 letni. Wypadało by zmienić. Cóż, mąż będzie musiał więcej pracować.

Gość gość
Ja nie mam większych potrzeb, w sumie co chcę z "normalnych rzeczy" kupuję sobie sama. Myślałam o perfumach, ale zaszłam ostatnio do perfumerii wybrać i kupiłam ;-) wstępnie chcę złote kolczyki, większe takie, może "satynowe". Wymyślam, ale chce się czegoś nowego. Pojedziemy razem, jak coś wpadnie w oko to kupimy i będzie na święta. Poza tym na pewno mąż coś dokupi na zasadzie niespodzianki, pewnie jakiś drobiazg. Domek gotowy też mi się marzy, już kupiliśmy, tylko kwestia wykończenia, ale co to za prezent skoro oboje na to pracujemy... A blendery, garnki nie cieszyłyby mnie, to prezent do domu, podobnie sztućce. Chyba, że prezent wspólny dla nas jako rodziny, ale tego się raczej nie spodziewam.

Gość gość
ja bym chciała dostać perfumy najlepiej Diora, sama sobie teraz nie kupię bo mi pieniędzy szkoda, mam kilka butelek oryginalnych ale już prawie wszystkie mi się kończą.

Gość gość
Juz dostalam :) Sama wybralam , a maz zaplacil. Kitchen Aid, profesjonalny mikser planetarny, jesli wam to cos mowi.. A znajde na pewno jeszcze pare ksiazek bo je kocham :)

Gość gość
gość dziś Garnki, blender, sztucce pechowiec.gif .... o matko, normalne kury domowe smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif X Ja pisałam o blenderze, kurą domową nie jestem - pracuję, ale gotować uwielbiam, a akurat blendera mi brakuje i to bardzo. Lubię praktyczne prezenty, biżuterię czy perfumy wolę sobie sama kupować, bo każdy ma inny gust.

Gość gość
u mnie mąż blender kupił bez okazji, po prostu dla mnie i do kuchni, jak można to potraktowac jako prezent dla żony ? :O dla mnie prezent od męża to coś, czego sama sobie nie kupię , jakas rzecz bez której można żyć i funkcjonować, jakiś przedmiot luksusowy. Praktyczne rzeczy wszystkie mam i niczego mi nie brakuje, najnowocześniejsze urządzenia kuchenne które dla mnie są podstawą a nie czymś "wspaniałym" :O

Gość gość
Nic konkretnego w sumie. Mogłabym dostać jakąś ciekawą książkę, dla mnie to zawsze trafiony prezent. Ale pewnie znowu dostanę jakiś ciuch kompletnie niedopasowany do mojej figury (jak w zeszłym roku), który będzie leżał w szafie :/

Gość gość
a może mąż kupi ci za rok wycieraczke pod drzwi którą sama wybierzesz ? :O

Gość gość
Mam nadzieję, że nie dostanę perfum ani kosmetyków, bo to zawsze ląduje po pewnym czasie w koszu (mam wrażliwą cerę i większość kosmetyków jest dla mnie niedobra, a perfumy wiadomo, każdy lubi co innego). Ani nie ubrania, bo to też nie zawsze pasuje do sylwetki, albo kolorystycznie... Z mężem w tym roku nie robimy sobie prezentów, planujemy po świętach wyjechać na 3-4 dni, w ramach "prezentu" dla nas obojga ;) Mamy nadzieję wrócić "w trójkę", to byłby najlepszy prezent ;)

Gość gość
A mój mąż sobie zażyczył pod choinkę wiertarkę :D

Gość gość
ok, kazdy ma iny gust ale mój mąż zna mój gust odnosnie perfum więc moge liczyć na perfumy z jego strony bo sama sobie nie kupię ,nie zarabiam dużo, mieszkamy w biednym mieście .Zarabiam 2 tys i jesli juz mam wydać to wolę kupić sobie buty , z tego wzg liczę na męża że mi kupi perfumy

Gość gość
chciałabym dostać książkę, płytę lub kawiarkę i bez przesady z tymi blenderami - jak ktoś uwielbia gotować, to taki prezent go ucieszy, bo jest związany z jego pasję, hobby lub przynajmniej zainteresowaniami. podobnie np. jakaś fajna książka kucharska, zestaw do founde czy robienia sushi, itp.

Gość kacha233
Ja juz zamówiłam sobie Lampkę ActiveJet w kolorach tęczy , już dawno o niej myślałam, jak tylko zobaczyłam w obi. Jest piękna i kolorowa

Gość gość
Dokładnie, niektórych facetów bawią narzędzia, wiec czemu nie blender?

Gość gość
ja bym chciala fajna pizame

Gość gość
Mojemu mezowi kupilam nowego laptopa.. Wystarczajaco osobisty prezent ? Czy moze jesli uzyje raz czy dwa to juz jest @ dla wszystkich @ ? Sam z siebie kupil nowe tv.. Dla wszystkich.. Zle czy dobrze ? Skoro syn ma xboxa , a ja sobie gram na nim to jest jego czy wspolny ? A jak dostane expers do kawy, to bedzie tylko moj? Skoro nikt oprucz mnie nie pije kawy w domu ?Czy nie skoro goscie beda pili z niego kawe ? Wy uzywacie wiertarek , ze uwazacie to za nieosobisty prezent, tylko ogolny do domu ? Maz uzywa mikserow kuchennych przy produkcji ciasta ? Wiem ! Najlepiej dostawac gacie, maz na swoja du/pe nie ubierze przecie.. :P

Gość gość
Ja bym chciała jakieś nowe sztućce, mogły by być te od gerlacha bo mojaj mam ma tej firmy juz kilkanaście lat i są ciagle jak nowe