Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co chciałbyście dostać pod choinkę?

Polecane posty

Gość gość
A ja czekam na pierścionek z obecnym partnerem jesteśmy razem prawie 9 lat mamy wspólne dzieci więc chyba już najwyższa pora ;-) bo i córki się dopytują kiedy tata kupi mamie pierścionek.

Gość gość
Perfumy jakieś super extra za kilka stow. Mam kilka na oku ale samej tyle kasy nie wydam. A tak naprawdę to chciałabym zeby moja córka zaczęła mówić.

Gość gość
Chcialabym moc rzucic prace ktorej nienawidze i ktora piwoli wpedza mnie w chrobska. Ale nie moge.

Gość gość
Dorośli nie powinni dostawać prezentów pod Choinkę, to jest strefa dzieci :/ Prezenty dorosłych powinny być na imieniny, ewentualnie walentynki :)

Gość gość
Chciałabym dostać ksiażkę-poradnik o tym, jak malować ikony, farby olejne Van Gogh, kilka małych podobrazi i powieść -coś z klasyki. :)

Gość gość
gość dziś Skąd jesteś?

Gość gośćnajsmutniejsza
Cos bezcennego,to nie sa rzeczy,ale to niemozliwe,nieosiagalne

Gość gość
Nowego męża! Bo jak widzę mojego obecnego to bierze mnie na wymioty.

Gość gość
gość dziś Fajnie robi się prezenty dorosłym pod choinkę. Ja mężowi w zeszłym roku kupiłam nawigację do samochodu, a on mi ekspres do kawy z zapasem kapsułek. W tym roku dostanie ode mnie sweter. A ja bym chciała puzzle, 2000 elementów, może być coś Bosha, Van Gogha albo Degasa :-)

Gość gość
nie dajemy sobie prezentow pod choinke tylko na Mikołaja, Ale jak juz wpisałam sie do tematu, to chciałabym odkurzacz dyson v8- marze o nim

Gość gość
Mnie się marzy lampka active jet w kolorach tęczy, ale wygląda na to, ze sama będe musiała ja sobie kupić :)

Gość gość
Chciałabym dostać weekend dla siebie, bez gwaru, szumu za to z nicnierobieniem.

Gość gość
A ja to chciałabym dostać od męża jakąś zabawkę erotyczną- mówię całkiem serio. Od jakiegoś czasu z sexem u nas coraz gorzej.. monotonia się zaczyna jednym słowem. Wiem, że potrafimy obudzić w sobie jednak dzikość dlatego takie pragnienie :) Nawet patrzyłam w internecie już za kilkoma rzeczami i mój typ nr. 1 to http://freetaboos.pl/obroza-skorzana-czarna-p-1835.html tylko jak go na to nakierować??!!

Gość gość
Ja bym chciała dostać butelkę filtrującą i dzbanek filtrujący. Na mikołaja dostałam elektryczną szczoteczkę do zębów bo bardzo chciałam.

Gość kot z piekła rodem
Bosze co to za prezenty? Blender, szczoteczka? :O Garnki? Z tego co mi wiadomo dostanę Si, czekoladki i pończochy. Mąż nie potrafi kryć prezentów. :D Mi zaś to obojętne.

Gość gość
"Bosze co to za prezenty? Blender, szczoteczka? pechowiec.gif Garnki?" A co jest złego w takich prezentach? Niektórzy lubią takie rzeczy.

Gość gość
"Si", czyli co? Krzem dostaniesz? W jakiej postaci?

Gość kot z piekła rodem
Praktyczne zakupy typu garnik...zabiłabym męża za taki prezent. Dla mnie to wyposażenie naszego wspólnego gospodarstwa. Prezenty wolę niepraktyczne. Si to woda perfumowana Armaniego. Sorry jeśli uraziłam. ;)

Gość gość
Ja kupiłam mężowi portfel z ochnika, a ja bym chciała dostać kuferek z kosmetykami

Gość gość
A ja od meza dostane komplet sztućców grawerowanych Gerlacha. Bardzo jestem z tego zadowolona bo w domu mam taka zbieranine, że czasami mi az wstyd jak goście do nas przychodza. Teraz bede miała porzadne i ładne zarazem.

Gość gość
To ja od garnków. Męża już nie mam :D

Gość gość
Trochę wolnego czasu :/ Ostatnio przez remont wiecznie nam go brakuje, a końca nie widać :/

Gość gość
A my w tym roku nie robimy sobie prezentów bo już pomysłów brak, bo mamy po prostu wszystko... mamy mieszkanie,dom, samochód, wszystko fajnie wyposażone i nowe-dom ma 3 lata. po świętach dostanę samochód-o ile zdam prawko.... zbierałam się 16lat z pójściem... prezenty kupujemy tylko dziecku. W zeszłym roku był tablet, w tym będzie Xbox-dziecię ma 6 lat. ja w zeszłym roku dostałam od męża nowa kurtkę i buty, ale to był taki prezent na siłę... W tym roku daliśmy sobie spokój. W wigilię symbolicznie znajdę ulubioną kawę a maz czekoladki.

Gość gość
My raczej nic sobie nie kupimy pod choinkę. Ale teraz mam czterdzieste urodziny i wybiorę sobie w sklepie to co chciałam: jakąś dobrze leżącą w ręku wiatrówkę, jak najbardziej podobną do oryginalnej broni. Strzelanie w okolicy to jedyne 5 zł za pół godziny. Do tego dochodzi wyposażenie (jakiś gaz, naboje... nie wiem, nie znam się). Będę miała zabawkę jaką chcę. Wiecie, kończę 40 lat i dopiero się dobiłam o to żeby dostać to, co naprawdę chcę dla siebie, co mnie ucieszy, zainteresuje a nie to co powinnam, żeby się podobać, żeby rodzina uznała mój gust i takie tam (czyli ubranie, bielizna, kosmetyki, biżuteria, tudzież praktyczne prezenty, zatem gadżety potrzebne do podobania się innym).

Gość gość
Myślałam,że tylko ja mam takiego świra na kafeteria. Mam 35 lat i też uwielbiam strzelać. Wiatrówki mam już dwie, jedna jak strzelba, a druga krótka, bardzo dobre i kosztowały 600 i 400 zł. Właśnie dostałam w prezencie od męża. Dostałam też 3 fajne noże, bo lubię militaria. Teraz marzy mi się zdobycie prawa do broni i chciałabym dostać od męża na przyszłe święta glocka :-D

Gość gość
kot z piekła rodem wczoraj HEHE. Mi się Si z krzemem kojarzy. :-)

Gość gość
Życzenia od mojej pierwszej miłości :/