Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy dziewczynka bawi sie lalkami?

Polecane posty

Gość gość
Moja ma 3 lata i nie lubi bawić się lalkami. Bawi się samochodami i zestawami narzędzi. Koloruje, maluje, układa puzzle.

Gość gość
Moja corka ma 5 lat i zaczela sie bawic rok temu. Wczesniej lalka byla na minute, corka za to uwielbiala swoj zestaw torow i pociag. Teraz czasami pobawi sie barbi ale zawsze jest to zabawa z czyms jeszcze np budowanie domku dla lalki, nie bawi sie lalka to tak. Natomiast moj synek niespelna dwuletni uwielbia lalki i misie, wozi je w wozku, tuli itd Takze ani plec ani wiek tu nie sa wazne tylko konkretne dziecko, co lubi.

Gość gość
Moja ma prawie 3 o też woli samochody :-)

Gość gość
Moja córka ma 15miesięcy i kocha lalki,nosi je,przytula, kładzie spać i karmi butelka zabawkowa. Nie sądziłam,ze tak wcześnie będzie wiedziała co do czego i tak dalej, ale samo wyszło naturalnie .starszego mam syna i nie mam porównania.

Gość gość
Moja ma 6 lat i za lalkami nigdy nie przepadała, w sumie jedyną, jaką się naprawdę bawiła to taka lalka-szmacianka, bardziej przytulanka. Synek ma prawie 4 lata i na razie ma "fazę" na Maszę i Niedźwiedzia, ma 2 lalki z tej serii i je uwielbia, wcześniej bawił się też sporo lalką z wózkiem.