Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biegunka podczas porodu!

Polecane posty

Gość gość

Kobietki miała któraś z was biegunkę podczas porodu? Ja jestem już 3 dni po terminie i od wczoraj lekko mnie czyści. Boje się, że poród się zacznie a ja nadal będę mieć ten problem. A u mnie w szpitalu nie robią lewatywy. Miała któraś z was taki wstydliwy problem? :(

Gość gość
Ty do szpitala jedź kobieto. Moja mama miała biegunkę tak jak Ty pod koniec ciąży. Dostała skurczy i pojechała na izbę przyjęć. Okazało się, ze "przy okazji" biegunki odeszły jej wody. Po prostu nie sposób było to zauważyć bo latała do wc cały dzień i leciało jej z pupy jak to przy biegunce... ;)

Gość gość
Organizm sie oczyszcza przed porodem wiec po co lewatywa?

Gość gość
Od wczoraj byłam trzy razy w ubikacji i przepraszam za tak jasne określenie nie leci ze mnie woda, ale też nie "normalna" kupa. Nie jest to taka typowa biegunka, ale jednak martwie się, że przy porodzie i takim wysiłku jakim jest parcie będzie lecieć :(

Gość gość
Podczas porodu będzie ci to obojętne,położne są na to przygotowane. U mnie biegunka zwiastowała zbliżający się poród ,jak pojechałam na porodówkę już z skurczami regularnymi,to spędziłam w toalecie z 15minut i nie chciałam wyjść ,dopiero położna powiedziała "wychodź bo w toalecie urodzisz!" Urodziłam 40min później :)

Gość gość
Dziękuje za wsparcie :) Może przejdzie do tego czasu :)

Gość gość
To normalne przed porodem, ale wcale nie musu go zwiastować. Miałaś chyba biegunki poza ciążą :D

Czemu poród jest tak obrzydliwy ? Kobieta przed porodem jest jak chodzaca, napuchnieta biegunka . Fuj.

Gość gość
Ja miałam biegunkę w trakcie porodu. Położna po prostu wylala z miski to co wyleciała, polala mnie woda żeby przemyc i rodzilam dalej.

Gość gość
biegunka na tym etapie ciazy to zwykle samooczyszczanie sie organizmu. Kiedys uwazano ze podstawa to lewatywa, teraz sie robi glownie ze wzgledow komfortu rodzacej kobiety, Prawda jest jednak taka ze nawet po lewatywie mozna sie zesrac podczas porodu bo nie wszystko sie wyplukalo, porod sie przedluza itd. Pociesze cie ze polozne sa tak obeznane z ludzka fizjologia ze serio nic ich nie zdziwi podczas porodu, no chyba ze bys wysrala im tam jakis przedmiot :D

Gość gość
ja jak rodzilam to bylo mi wszystko jedno czy sram czy sikam, chcialam wypchnac tego dzieciaka w cholere i isc juz do domu :D

Gość gość
Hahaha :D dobre...swoją drogą to cieszę się, że miałam 3 cesarskie, kobiety mają przechlapane :(

Gość gość
Tez miałam biegunkę przed porodem tak z dzien przed. Biegunka i wymioty na przemian tez ciaza po terminie. Przy porodzie nic nie poszlo bo organizm się oczyscil

Gość gość
Miałam kilka dni przed porodem biegunke i wymioty. Organizm sie oczyszcza.

Gość gość
Ale co w tym takiego strasznego ze tam kupe sie zrobi?? To jest fizjologia, ludzie, te pielegniarki pelno kup i innych paskudzienstw widzialy. Jestem zdania"nic co ludzkie obce mi nie jest"....