Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela chce do domu nie chce być w Opolu

Polecane posty

Gość gość

Chce stąd uciec już nie mogę wytrzymać cały czas hałas huk ciągle wielki ruch uliczny (taki sam ruch takie samo natężenie ruchu co we Wrocławiu tyle że we Wrocławiu byłem na kilka godzin i we Wrocławiu nie spałem) a tu będę Przez tydzień spać a mam łóżko przy oknie z widokiem na główną ulice teraz też patrzę w okno i widzę tysiące aut korki ruch jest hałas jednak tego nie wytrzymam co mam zrobić chce do domu

Gość gość
Co z tego gościu od homocwela że mam widok na wysokie kilkunastopiętrowe bloki jakiś biurowiec oraz na Media Markt i Auchan (nie nadaje się chyba do miasta)

Gość gość
Skoro w Opolu nie mogę wytrzymać to tym bardziej we Wrocławiu oraz warszawie bym nie wytrzymał bo tam dodatkowo tramwaje hałasują a w Opolu nie ma tramwajów

Gość gość
Patrzę teraz w okno i widzę tysiące przejeżdżających aut i zastanawiam się gdzie ci wszyscy ludzie jadą chce do domu

Gość gość
Odpisz teraz się korki zrobiły chyba godziny szczytu i korki całe ulice zapchane

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Z wioski przyjechałeś to jesteś w szoku. :)

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
To ja autor tego No tak bo w polkowskiem jest tematu tak cicho że o tej porze żadne auto nie jedzie a teraz jest godzina 15:56 i w tej chwili tysiące aut jedzie jest ****** hałas identyczny jak we Wrocławiu jest takie SAME natężenie ruchu co we Wrocławiu ja mieszkam w polkowskiem (polkowskie to wieś w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie domaszowice 15 km od Namysłowa i 60 km od Opola