Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

PIS niszczy Polskę

Polecane posty

Gość gość
najgorszą wadą Kaczyńskiego to taka że jest skubaniec nieprzekupny. Zupełnie nie z bajki obrońców demokracyji. x Największa bzdura jaką słyszałem. Daje systematycznie łapówę ojczulkowi Teddi za dalsze "wsparcie" w milionach tylko nie swoich ale naszych. ze też są tacy , co mają tak zryte czapy...

Gość gość
a ty słuchaj swojego kapłana pieczyńskiego kijowskiego i reszty ,albo zmiłuj sie nad samym sobą

Gość gość
Ten ich autorytet to dopiero odlotowy pacjent :D:D:D

najgorszą wadą Kaczyńskiego to taka że jest skubaniec nieprzekupny. Zupełnie nie z bajki obrońców demokracyji. x" Czyżbyś warował przy nim bez przerwy:D?

Gość gość
PIS - Państwowy Inspektor Sanitarny. Poza tym autor przedawkował gejzetę aborczą i WSI 24.

Gość gość
kaczyński moze i jest kurduplem ale jesli chodzi o inteligencje przewyższa i bije na głowe tych wszystkich schetynów tusków wałęsów kijowskich itd a o petru to nawet szkoda gadać

Gość gość
19.34. Popieram.

Gość gość
19;34 ot i cała bolesna prawda dla przeciwników kaczyńskiego

" edytowano wczoraj gość wczoraj PIS - Państwowy Inspektor Sanitarny. Poza tym autor przedawkował gejzetę aborczą i WSI 24. " Ktoś przedawkował co to napisał:P.Ja gazet prawie nigdy nie czytam:P.Mój but z lewej nogi jest mądrzejszy-bo tak nie bredzi:D.