Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sylwetki preferujecie?

Polecane posty

Gość gość

Kobiece czy gejowskie? podajcie plec

Gość gość
Szczupła, zgrabna, długie nogi, duży biust. Ale to nic odkrywczego, taką figurę preferuje pewnie z 90 procent facetów.

Gość gość
a jak ma 1,65 m i 83 cm nogi to juz nie tykam, oj nie nie

Gość gość szariiikkkk
a nogi mierzycie od kosci ogonowej,czy od pempka?!...

Gość gość
od miejsca pod tłuszczową półeczką - wystającym bebziorem

Gość gość
Przy sylwetce modelki wykluczony jest duzy biust

Gość gość
od miejsca w ktorym zaczyna mi sie trawniczek

Gość gość
co za wiesniaki tu siedza? :o

Gość gość
Wysokie i smukle, i u kobiet, i mezczyzn. Jestem kobieta hetero.

Gość gość
17;29 przerazaja mnie jego soczewki, jeszcze troche a wygladalby jak Abraham z bielmem albo jaki Mojses

Gość gość
no juz mi lepiej :P

Gość gość
Ja mam taki naturalny kolor oczu jak pan ze zdjecia i slysze ze zabijam wzrokiem ( a moze o spojrzenie chodzi nie wiem?) :D

Gość gość
Podobają mi się wysokie kobiety, z ładnym biustem, biodrami i udkami, nie podobają się zaś w typie chłopięcym bez krągłosci

Gość gość
Każdy takie lubi. Seksowne klepsydry. Teraz promuje się brzydotę -pokroju Emilia ratajkowski albo aniołki VS

Gość gość
Modelki to pasztety:) Niestety większość polek choruje na wąsko płasko doopie. A do kasy faceta pierwsze z łapami

Gość gość
Przykłady atrakcyjnych kobiet: Yanet Garcia,monica bellucci,sofia vergara ,kate winslet,sirusho, camila cabello to są ideały pod względem figury ,a nie jakieś Medauroidea extradentata z victoria's secret.Teraz sie promuje jakieś wieszaki ,a to jest żałosne-natomiast facet zawsze ma być wysoki i szeroki jak szafa. Pamiętacie scenę erotyczną z ''american sniper''. ON-wielki facet ,samiec alfa,. zbliża sie do niego ONA-rachityczny smigol zbliżający się w kusej bieliźnie .Myślałem że parsknę ze śmiechu. smiech.gif I sorry nie gadajcie że to polki są atrakcyjniejsze bo wysokich i barczystych facetów w Polsce mnóstwo,natomiast większość polek to takie wąskod**e ,,modeleczkiki,, ,,gruszki,, a moze 1-3% jest z natury seksownych. A teraz coraz więcej facetów (pomimo lepszej urody z genetyki) ćwiczy,uprawia sporty ,biega i w miarę ładnie się ubiera (moze nie bóg wie jakie design'y ,ale koszula,jeansy i półbuty to już norma ). Zawsze wysoki i szeroki facet z brzuchem piwnym mze sie odchudzić,a na chłopiecą sylwetke nie pmogą żadne dietki i crossfity drogie panie. To faceci kochają za charakter,a nie kobiety usmiech.gif Sztandarowym przykładem NIE-atrakcyjności polek jest Emily Ratajkowski- amerykanska modelka polskiego pochodzenia,z typową dla polek budowa ciała- od pasa w gore cycory i w miare jak kobieta,od pasa w duł 15 letni chłopiec. Wyobrażacie ją sobie w tej scenie z nagiego instynktu z przewracaniem nóg zamiast Sharon Stone-jak by wymachiwała witkami smiech.gif Albo zamiast Winslet w Titanic'u i ten pamiętny wyłowiony rysunek-w wersji z dwoma kółkami i prosta kreska miedzy nimi smiech.gif

Gość gość
Podobają mi się wysokie kobiety, z ładnym biustem, biodrami i udkami, nie podobają się zaś w typie chłopięcym bez krągłosci---typowa polska "baba śląska" z długimi nogami i szerokimi barkami.... Zamiast długich patykowatych nóg powinny być proporcjonalne-grube udo,szczupła łydka. Do tego biodra równe z barkami i wcięcie w tali. Chłopcom z cyckami mówimy NIE!