Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja przy migrenach

Polecane posty

Gość gość

Prezerwatyw mam serdecznie dość. Pękły już 3 razy! Chociaż pewna znana firma na d podobno tak ma... Przeszłam więc na tabletki ale w tygodniowej przerwie zawsze dopada mnie migrena. Wcześniej też miałam problem z migrenami i wahałam się czy powinnam korzystać z tabletek. Lekarz stwierdził, że to moja sprawa :/ Zaczęłam czytać o spirali, można ją stosować nawet u nieródek ale słabo mi się robi jak tylko o tym pomyślę Czytam o możliwych skutkach i o tym co może się wydarzyć to robię się białą jak ściana. Plastry przy migrenach też nie są wskazane plus chodzę często na basen. Wybór antykoncepcji niby jest ale niczego nie mogę do siebie dobrać. A wy co wybrałyście mając migreny? Może inne tabletki nie będą tak szkodliwe. Biorę Midianę.

Gość gość
a może czas nauczyć się zakładać własciwie prezerwatywy albo kupić właściwy rozmiar? Uzywam od lat i NIGDY żadna nie pękła

Gość gość
Ja też cierpie na migreny i nie stosuje anty tylko prezerwatywy i też nigdy nie pękła i nie było wpadki

Gość gość
Coś w tym jest podejrzanego, że tyle Ci ich już pękło. Tak jak osoby wyżej, moze lepiej przyłożyć sie przy ich zakładaniu. Przy migrenach, które sa silnie zwiazane z kobiecymi hormonami, należy uważać przy tabletkach anty. Jeżeli spirala jest dla ciebie przerażająca, to jednak upierałabym się na gumkach. Zawsze mozęsz zapytac się też dziewczyn z fanpejdża Migrena z Głowy, zawsze wywiązuje sie jakaś rozmowa pod nowymi postami.