Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu to wlasnie starsi faceci czesto sa zboczeni?

Polecane posty

Gość gość

Bo slyszalam, ze to mlodzi niby maja wieksze libido itd. a u chlopakow w moim wieku nie zauwazylam czegos takiego, choc sie mna interesuja, ale nie s jacys namolni, a ci starsi np. po 40-stce to czesto mowia jakies zarty z podtekstami, albo zachowuja sie dosc nachalnie (jestem kelnerka to sie czasem z tym spotykam). czemu tak jest?

Gość prawictwo pospolite 152
bo młodzi mało o tym mówią , a dużo działają , a starzy odwrotnie chcą , ale nie mogą , bo ptak nie staje

Gość prawictwo pospolite 152
tylko 10 % gwałcicieli ma więcej niż 35 lat .. standardowy wiek g****iciela to 24 -28 latek .. Taka prawda

Gość gość
I najwiecej g****icieli jest wsrod tych, ktorzy maja wysoka samoocene i uwaza, ze maja powodzenie...

Gość gość
jak by tak prześledzić ludzi z kasą. np, środowiska prawnicze to dopiero by patologia wyszła.

Gość gość
frustracja przejawia się w kretyńskim zachowaniu,wyobrażasz sobie ze tak zachowuje się facet który właśnie jest zaangażowany w porywającą znajomość z kobietą za którą szaleje? nie.tak się zachowują wybrakowani ,a nawet ruchacze z kompleksami ,czasem głęboko ukrytymi ,starzy są wynudzeni np. żoną ,wygłodniali brak świeżej ofiary kryzys wieku strach że się kończą wyjałowienie uczuciowe, niezdolność do głębszych uczuć tzw zdziadzienie ,napakowana głowa wzorcami zachowań prostaków i jest całość,nie wszyscy :-)

Gość gość
prawnicy (oIo)

Gość Lusesitka

Bo maja zolte nasienie i niepelna erekcje. Chca sie dowartosciowac Twoim kosztem. To sa stare prymitywy niewychowane. Moze ze wsi, malych miast. Tam sie nie szanuje kobiety. A Ty jestes byc moze nauczona ze masz cieszyc z takiego prostactwa i czuc dowartosciowana ze taki burak zwrocil na Ciebie uwage swym starym zaplesnialym.... :D

mlody naprawde zakochany mezczyzna zachowuje sie z taktem i szacunkiem do kobiety BY JEJ NIE SPLOSZYC.  

A dziad nie ma nic do stracenia bo jeo wartosc spadla.

zaczepil mnie ostatnio jakis stary niewyzyty ok 40 ale ja mam 35 i proponowal romans ze jest zonaty a ja na to ze mam meza. A on dalej cisnal ze to jemu nie przeszkadza. Obcy na ulicy. Brzydze sie chlopami. Zygac mi sie chce od ich prostactwa i braku moralnosci wzgledem zon.