elenka77 0 Napisano Grudzień 6, 2016 Ostatnio kupowałam w sklepie APAR perfume i dzisiaj dostałam e-mail o promocji z okazji Świąt :) Podrzucam tekst maila do waszej wiadomości :) : Darmowe perfumy APAR na Święta! 100% obniżki na każdy drugi produkt o tej samej pojemności ! W sklepie APAR to możliwe ! Do każdego zakupionego produktu, drugi, dowolnie wybrany, o tej samej pojemności dostaniesz ZA DARMO ! Wystarczy, że podczas realizacji zamówienia w ,,komentarzu dla sprzedającego,, napiszesz nam wybrany/wybrane produkty, a my dołączymy je za darmo do Twojej przesyłki ! Promocja trwa od dnia 05.12.2016 do 26.12.2016 Zapraszamy do zakupów ! Regulamin oraz szczegółowa instrukcja korzystania z promocji (zamówienia) dostępne na stronie www.aparperfume.pl w zakładce ,,Promocje,, www.aparperfume.pl PS: kupowałam już u nich kilka razy i mają naprawdę dobre te perfumki, a co najważniejsze mało kosztują ;) Trzymajcie się cieplutko ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2016 Zamówione, dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga132 0 Napisano Grudzień 6, 2016 Poszło ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pannaanna1990 0 Napisano Grudzień 6, 2016 Zamówione ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2016 Super, dziękuje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aleksanderrr Napisano Grudzień 7, 2016 Dzieki za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 9, 2016 Z aktualnych promocji to tez w sklepie DUKA na https://dukapolska.com/ jak się zrobi zakupy za minimum 250zł i wpiszę w koszyku kod VISKA16 to naliczy się az 25% rabatu :) A promocja trwa aż do konca grudnia więc jeszcze masa czasu. Tylko nie wliczaja sie produkty juz przecenione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach