Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 35 lat i sie boje samotnosci

Polecane posty

Gość gość

Boje sie ze zostane sama...stara panną... jestem sama nie mam faceta ani dziecka zebym jeszcze byla panna z dzieckiem...poprostu sie boje czasami po nocach placze mam doly,,,jak poznam kogos kto mi sie podoba to sie okazuje ze kogos ma albo cos innego... Czy jak bede panna po 40 bede miala szanse na ulozenie sobie zycia...?

Gość gość
a mowia ze to niby atrakcyjna jestem juz sama nie wiem...kiedys bylam ulegla kobieta i tez nie wychodzilo... dzis sie zmienilam postawilam jakies granice i tez ciezko :(

Gość gość
chciałbym być z taką 40stką , mam 37

Gość gość
z 40?

Gość gość
czemu chcialbys byc z 40 ?

Gość gość
no z taką dojrzałą i starszą odemnie

Gość gość
a ja mam35 lat i sie boje samotnosci

Masz ;) Moja była szefowa w Twoim wieku poznała faceta, teraz ma 42 lata, męża i dziecko :) Jej mąż kilka razy w tygodniu przynosił jej świeże kwiaty do pracy :)

Gość gość
mi jeden przyniosl w 3 dzien znajomosci ... itp troszeczke mielismy kontaktu 2 tyg milczelismy napisalam mu zyczenia bo byla okazja... a on do mnie ze mam nie pisac bo ma dziewczyne

Gość gość
samemu jest fajnie bo nikt ci nie marudzi

Gość gość
tez prawda nikt nie marudzi... tez czasami tak sobie to tlumacze czasami tez hce spokoju...

Gość gość
Przechodziłam to samo w Twoim wieku, byłam świeżo po rozstaniu(no dokładnie to miałam 36 lat).Także Cie rozumiem. Nie wiem, żyj szukaj, ale nie gorączkowo, nie nastawiaj się za bardzo. Może coś jeszcze będzie. Mi sie nie udało co prawda, za 5 miesięcy 40ka i w zasadzie już sobie dałam spokój. No nic, szkoda, a widziałam się zawsze z mężem i 2 dzieci. Jak to się czasem układa... Ale Ty próbuj dalej , nie załamuj się.

Gość gość
dziekuje za slowa otuchy...boje sie byc sama ...jak zostane wpadne w depresje wiem to...i tak juz jestem poszkodowana mam endometrioze blizny po laparo... nie musze miec dzieci chce chociaz meza ...

Gość gość
Jak mialam 35 lat rzucil mnie facet (mial wtedy 41 lat) po 11 latach zwiazku, dla mezatki. Potem chcial wrocic, ale sie nie zgodzilam. Kiedy mialam 37 lat, poznalam 26-latka... po roku razem planujemy rodzine. Powodzenia 🌼

Gość gość
Mam wrażenie że szukasz księcia z bajki. Świadczy o tym ten tekst, że jak ktoś ci się podoba to albo zajęty albo coś tam, czyli patrzysz głównie na wygląd. Niedziwne że jesteś sama skoro odrzucasz fajnych wartościowych ale niezbyt przystojnych facetów, bo musisz mieć modela.

Gość gość
czy są jakieś 35+ co nie chcą dzieci ?

Gość gość
EJ no ja te nie chce być sama, no ale widzisz tak jest. Tez sie ze 2 lata zbierałam po związku. Potem szukałam, teraz nie szukam. Ale dziwnie będzie być 40 letnią stara panna hihi - ale popatrz, będzie się mogło popełniać różne dziwactwa bo w tym wieku już wszystko uchodzi :) Tak tak, towarzysza dobrze mieć, byle by sie dobrze dobrać.

Gość gość
chce by mi sie facet podobal co w tym zlego... nie zgodze sie ze musze miec modela... nie w tym sensie ze cos tam ...sama nie jestem idealem bywam depresyjna itp...

Gość gość
I serio myślisz że 10 lat młodszy cię kocha??? Pewnie tylko chce się zabawić ze starą rurą, watpie że się z tobą ożeni. I jak to sobie wyobrazasz, ty ryczaca czterdziecha na końcu młodości, on 30 latek w sile wieku... Nie rozumiem takich kobiet, ty na serio was widzisz w przyszłości?? Jak tylko zaczniesz się starzec to cie zostawi dla swojej rowiesniczki albo 20paro łatki, po co mu 10 lat starsza baba?

Gość gość
ja mam 33 i nie chce mieć dzieci, też jestem sama

Gość gość
gość dziś Mam wrażenie że szukasz księcia z bajki. Świadczy o tym ten tekst, że jak ktoś ci się podoba to albo zajęty albo coś tam, czyli patrzysz głównie na wygląd. Niedziwne że jesteś sama skoro odrzucasz fajnych wartościowych ale niezbyt przystojnych facetów, bo musisz mieć modela. xxxx FAJNIE. A TERAZ WYŁĄCZ KOMPUTER I IDZ SPAC.

Gość gość
gość dziś I serio myślisz że 10 lat młodszy cię kocha??? Pewnie tylko chce się zabawić ze starą rurą, watpie że się z tobą ożeni. I jak to sobie wyobrazasz, ty ryczaca czterdziecha na końcu młodości, on 30 latek w sile wieku... Nie rozumiem takich kobiet, ty na serio was widzisz w przyszłości?? Jak tylko zaczniesz się starzec to cie zostawi dla swojej rowiesniczki albo 20paro łatki, po co mu 10 lat starsza baba? xxxxxxx zwal sobie, od razu ci ulzy :D:D:D:D:D:D

Gość gość
No to pusta jesteś strasznie bo nie każdy się z poczatku podoba, a ty byś zaraz chciała pioruny jak zobaczysz faceta i miłość od pierwszego wejrzenia. Smiesza mnie takie tematy podstarzałych księżniczek.

Gość gość
gość dziś No to pusta jesteś strasznie bo nie każdy się z poczatku podoba, a ty byś zaraz chciała pioruny jak zobaczysz faceta i miłość od pierwszego wejrzenia. Smiesza mnie takie tematy podstarzałych księżniczek. POKAZ FOTE GENIUSZU POSMIEJEMY SIE :D

Gość gość
jak masz trochę ciałka to Cię biorę a jak szczupła to nie

Gość gość
O widzę że prawda zabolala.... Jedna stara baba sypia z 10 lat młodszym i ludzi się że on z nią na poważnie... A druga stara baba szuka modela co od razu jej wpadnie w oko... I się żali jaka to samotna buuu biedactwo

Gość gość
gość dziś gość dziś Jak na razie tylko starsi chcieli sie ze mna zabawic, jak widac. Moze mnie zostawi. Moze mnie nie zostawi. A Ty masz jakas gwarancje, ze Twoja milosc bedzie trwala do grobowej deski? Biorac pod uwage Twoje zachowanie na forum, musisz byc niezbyt szczesliwa osoba. A to, ze uwazasz mnie za stara babe, pozwala przypuszczac, ze sama sie przedwczesnie postarzalas. Nie zazdrosc, to brzydko. :P

Gość gość
Ale patrz jakie to też ma dobre strony. Jeszcze trochę i nie będziesz musiała się "podobać", będziesz mogła żreć i tyć na umór, cały dzień po domu łazić w różowym rozciągniętym dresie i bez makijażu, nikt nie będzie zostawiać otwartej klapy w sedesie... Same plusy.

Gość gość
ja juz nie wiem co ja zle robie? kiedys bylam ulegla...teraz sie zmienilam i tez ciezko...