Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia8883

Nerki czy ktoś miał podobnie?

Polecane posty

Gość Klaudia8883

Hej,piszę tutaj w akcie desperacji.Zawsze miałam tendencję do infekcji bakteryjnych układu moczowe,ale na ogół wzięłam antybiotyk i przechodziło.Teraz? Mocz jałowy,niby wszystko super,ale mam lekkie pobolewanie (od 2 tygodni) w okolicach nerek ,trochę białych krwinek w moczu i temperaturę 37,1 co się powtarza zawsze wieczorem.Martwię się bo niby wszystko dobrze a jednak nie.Apetyt mam normalny,jestem trochę słaba i mam bardzo podkrążone oczy.Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie?

Gość gość
A co byś chciała wiedzieć?

Gość Klaudia8883
Dlaczego ciągle mam stan podgorączkowy mimo,że bakterii już nie ma?

Gość gość
Gorączka to fizjologiczna reakcja na zapalenie. A zapalenie nie jest spowodowane tylko bakteriami, są tysiące innych czynników włącznie z zapaleniem nerek.

Gość Klaudia883
Słaba pociecha...Nie wiem co mogę jeszcze zrobić,zrobiłam badanie krwi,moczu,wzięłam leki i co dalej? Bo moja lekarka to troszkę dziecko we mgle...

Gość szeregowy czereśniak
a jaka jest twoja waga względem wzrostu? Pytam bo możesz mieć mało potasu. Wtedy musisz zrobić badanie czy przypadkiem niejest to kwasica.

Gość gość
Zmień lekarza.

Gość gość
Jak lekarka nie wie co robic to nie h sie wysili i wypisze skierowanie do urologa albo nefrologa.

Gość Klaudia8883
Mam lekką nadwagę i fakt nie odżywiam się zbyt dobrze...muszę przycisnąć jutro lekarza...