Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VasH

Patologia

Polecane posty

Witam serdecznie, jestem chłopakiem, mam 17 lat , i udzielam się tu dlatego ze to jedyny portal na którym jest dużo ogarnietych osób, które chciałbym poprosić o radę. Mam 17 lat, mieszkam z babcią i kuzynka. Przejde do rzeczy, moja babcia jest chyba chora psychicznie. Drze ryj, wyzywa nas, przeklina, po zebraniach w szkole itd to jest masakra. Co prawda nie bije, ale znecanie psychiczne wychodzi jej doskonale.. Mnie to już nie rusza , ale moja 12 letnią kuzynka słysząc teksty typu ,, k***a nie dziecko,, ,, p******e dziecko,, itd chyba jakoś to odczuwa prawda? Pocieszam się tym że za pół roku 18 i będę mógł wyjść olac to, bo teraz jest to nieniemożliwe.. oczywiście kuzynka nic nie mówi rodzica (za granica ) bo boi się babki.. Jak sobie radzić z taką kobieta?

Gość gość
Jak cię denerwuje to ją zabij :D i tak już jej niewiele zostało to po co ma się męczyć.

Gość gość
przeklinać nie wolno jej ani źle życzyć bo to znaczy , że nie chodzi do kościoła . Musisz ją napominać , że Bogu to się nie podoba takie traktowanie dzieci .

Gość gość
prosto, ty powiedz rodzicom kuzynki, co ci babcia zrobi?