Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy poleccie ksiazke dla chlopca o pojazdach i autach PILNE

Polecane posty

Gość gość

Mam w domu 3latka i potrzebuje dla niego ksiazki. Najlepiej zeby bylo duzo tresci do czytania ale takiej dostosowanej do wieku. O samochodach, koparkach, pojazdach ratunkowych itd ogolnie wszystko z kolami :) Jak patrze na ksiegarnie internetowe (nie mieszkam w PL) to w wiekszosci taka tematyka to jakies malowanko- wyklejanki. A mi chodzi o ksiazke bez zadnych udziwnien, najlepiej zeby miala minimum 15- 20stron. Bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi :)

Gość gość
Seria "Mądra mysz" - "Maszyny i pojazdy. W mieście", - "Maszyny i pojazdy. W gospodarstwie rolnym", - "Maszyny i pojazdy. Plac budowy", - "Pojazdy dawniej i dziś", - "Maszyny i pojazdy. Budowa drogi" - "Koparki, traktory, samochody" - "Maszyny i pojazdy. W remizie strażackiej" - "Pociągi, statki, samoloty"

Gość gość
ooo dziekuje. To wlasnie sa jedyne ksiazki na ktore natrafilam w moich internetowych poszukiwaniach i ktore wygladaja na to ze maja jakas tresc :) Moze jeszcze jakies propozycje???

Gość gość
Są też inne książki z tej serii. Mój 3,5- letni syn szczególnie lubi "Mam przyjaciela śmieciarza" i "Mam przyjaciela strażaka". Książki rzeczywiście mają treść. "Mam przyjaciela śmieciarza" opisuje działalność przedsiębiorstwa oczyszczania miasta i mimo że są tam zwroty typu wóz asenizacyjny, to mój synek niemalże każdego wieczoru słucha jej z zapartym tchem. 6,5- letnia córka lubi serię z Zuzią.