Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprzataczka111

facet wogole nie chce mi pomagac w domu!

Polecane posty

Gość Sprzataczka111

Czesc laski moj facet chyba boi sie wywiesic pranie, albo zmyc naczynia! Obydwoje pracujemy, od w normalnych godzinach natomiast ja pracuje na zmiany, wiec czasem wracam do domu o 22.. i tak wracam do pelnego zlewu garow i kiszacego sie prania w pralce! jego prania ( ciuchy robocze) ktore wrzucilam przed wyjciem do pracy i wyslalam smsa wywies sobie pranie zeby zdarzylo wyschnac.. i co? dupa! Pies glodny, bo jemu sie nie chce dac mu jedzenia, wie ze wroce i wszystko zrobie. A mnie krew zalewa, tez pracuje, staram sie ogarnac mieszkanie jak moge zanim wyjde... a on mi mowi ze nie ma problemu zeby posprzatac , ale zrobi to w swoim czasie i ze nie bedzie robil tylko dlatego ze ja od niego wymagam! co za dziecko! klocimy sie o to od paru dni, nie wiem juz co mam zrobic, tlumacze ale nic nie dociera, uwaza ze mu rozkazuje... i robi komentarze jak to inne pary sa szczesliwe! Dla niego szczescie to jak ja wszystko zrobie z usmiechem na ustach a on nic nie bedzie musial robic! ehhh nie wiem co mam z nim zrobic :(

Gość inaccessible89
Nie martw się, mój też mi nie pomaga. Tylko on ze mną nie mieszka ;)

Gość gość
W ogóle to ty nie użyłaś polskich znaków.

Gość gość
zostawic, na co Ci kobieto len w domu, pozniej bedzie coraz gorzej , nie pomaga Ci teraz, to jak beda dzieci to sie zamordujesz, chcesz z kims takim miec rodzine w przyszlosci ? bedziecie sie tylko klocic.. szkoda zycia , szkoda lat.. przemysl to sobie

Gość sprzataczka111
moj czasem pomaga, ale wszystko musi byc wtedy JAK JEMU PASUJE, jak go poprosze czy moglby odkurzyc jak ja robie porzadki w lazience to mi mowi ze tak odkurzy ' W SWOIM CZASIE' on ma chyba problem w tym ze ktos mu mowi co ma robic.. nie wiem, zachowuje sie jak szczeniak, w co ja sie wpakowalam.. :( Nie bede sprztaczka do konca zycia, wszystko robie w domu, gotuje sprzatam zajmuje sie psem, robie mu obiady do pracy, piore.. a moze za duzo? tylko jak sie teraz z tego wymigac, chyba sama jestem sobie winna.. tylko ze ja lubie prace domowe ale czasem chcialabym zeby mi pomgl jak go okazjonalnie poprosze co jest dwa razy w miesiacu!

Gość sprzataczka111
sorki nie uzywalam polskich znakow bo nie mam polskiej klawiatury.. mieszkam za granica

Gość gość
jesteś idiotką! sama stawiasz się w roli służącej i sprzątaczki. także w swojej głowie i dlatego tak cię traktuje. co to za określenie "pomaga w domu" w ogóle???? mieszka tam? skoro tak to tak samo brudzi i tak samo ma sprzątać. koniec-kropka. "pomóc" to może ci koleżanka, która wpadnie, albo mama jak cię odwiedzi. ten knur ma po prostu sprzątać, a nie "pomagać"

Gość gość
to moze zacznij gotowac ale sobie. , pierz swoje ubrania, psem sie tez nie zajmuj, tak w ogole, to jak Ty zajmuszesz sie pracami domowymi to on co w tym czasie robi ? gra ? siedzi na necie godzinami ? ja sobie nie wyobrazam zeby facet nawet nie pozmywal, skoro Ty gotujesz on niech sprzata , pomysl nad tym , przestan jemu podtykac pod nos wszystko ...

Heh, Wy tak na serio? :D Autorko, ja proponuję, żeby on Ci nie pomagał w domu. Niech tylko robi to, co należy do niego :D

Gość gość
To sobie k***a kup polską klawiaturę!

Gość gość
Autorko, pewnie twoj chłopak to Brytyjczyk.

Gość sprzataczka111
Nie musicie mnie obrazac, to pierwsza sprawa, ani wyzywac dlatego ze nie mam polskiej klawiary! Dzieki za mile komentarze, a te obrazajace wsadzcie sobie wiecie gdzie! Ja wiem,ze on ciezko pracuje i ze jest zmeczony,ale przesadza.. :(

Gość gość
Autorko. Najprawdopodobniej związałas się z pijawka. Tak go mamusia wychowała. Będzie z kimś do kogo może się przyczepić i wyssać czyt. wykorzystać ,nie dając w zamian nic. Ot seks od czasu do czasu i swoje towarzystwo. I wiedz jedno, to się nie zmieni jak zapragniesz mieć z nim dzieci. Ja bym porozmawila z nim stawiając warunki (jak z dzieckiem). Ty odkurzacz i wynosi sz śmieci. Myjesz kibel. Ja mam kurze i łazienkę. W kuchni jak ja gotuje ty myje sz i odwrotnie. I nie ruszaj nic z jego obowiązków. Jak się nie ogarnie poszukaj sobie partnera a nie bachora.

Gość sprzataczka111
dziekuje:) sprobuje!