Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość11123

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość11123

Cześć, niedługo będę miała 18 lat. 3 miesiące temu spałam z chłopakiem, ale to nie trwało długo (nie jest to dla mnie przyjemne) i zabezpieczył się. Od tamtego czasu w każdym miesiącu miałam normalnie okres - bardzo obfity i długi (zawsze mam 7-8 dni). Teraz spóźnia mi się kilka dni, bolą mnie piersi, urósł mi troszkę brzuch i czasem jest mi niedobrze (od dawna mam problemy z żołądkiem oraz jelitami i od zawsze bardzo dużo jem). Wczoraj wieczorem zrobiłam test i był negatywny. Do lekarza idę za kilka Tyg ale strasznie się stresuję. Czy to możliwe abym była w ciąży? Czy jesli zrobię jeszcze kilka testów to bedą wiarygodne?

Gość gość
Nie jestes w ciąży.

Gość gość1123
Jeju mam nadzieje... chce pojsc na medycynę, nie wyobrażam sobie teraz miec dziecka... mam niedoczynnosc tarczycy, zapomniałam o tym wspomnieć

Gość gość
Wiec twoje dolegliwosci wynikają predzej z chorej tarczycy a nie ciąży. Mialas okres przez kilka miesiecy taki jak zwykle wiec ciaza jest niemozliwa. W ciazy zdarzaja sie jak juz to plamienia i nie ma czegos takiego jak okres w ciazy.

Gość gość1123
Niby jeszcze raz był jakiś miesiąc temu przed samą miesiączką ale to trwało kilkanaście minut dosłownie i było bardzo bolesne dla mnie więc stwierdziliśmy wspólnie ze na razie nie bedziemy tego robic. Nigdy tak sie nie stresowałam.. tragedia.