Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie moge sie doczekac wiosny

Polecane posty

Gość gość

A wy? Mam nadzieje ,ze do marca szybko zleci i juz zacznie byc cieplo... jakos pomimo, ze zima ma swoj urok to wole wiosne i lato

Gość gość
Jest za malo sniegu

Gość gość
O rany, ja nie znoszę zimy. Jestem chuda i zawsze marznę, choćbym nie wiem jak się naubierała. Zimą rezygnuję z wyjść towarzyskich, nikt mnie nie wyciągnie na piwo ani na imprezę, a o spacerze zapomnij. Znajomi wiedzą, że od października do kwietnia mam depresję sezonową i odzywają się z propozycjami dopiero pod koniec kwietnia. Zimą to tylko do pracy i z pracy i to jeszcze jak najszybciej. Zabieram się niedługo za prawo jazdy, żebym nie musiała stać na przystankach i się w**rwiać na autobusy, które wypadły albo są opóźnione.

Gość gość
22:06- u mnie tak samo, zima to taki czas zastoju w moim zyciu, zwykle nic sie ciekawego nie dzieje, wiosna to co innego :)

Gość gość
A poza tym tez nie lubie zima nigdzie wychodzic bo: jest mi zawsze zimno, nawet jak sie cieplo ubiore, dobrze wygladam tylko do czasu kiedy nie zmarznie mi twarz na mrozie, nos nie zrobi sie czerwony itd. , plaszcz, nawet w najlepszym fasonie i tak zakryje sylwetke, wiec nawet nie moge sie fajnie ubrac, no i jest nieprzyjemnie, wiosna i latem az milo gdzies wyjsc

Gość gość
Ja lubię zimę ;)