Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nagie fotki

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobić? Kilka lat spotykałam się z facetem, w którym byłam bardzo zakochana. Wymusił na mnie, abym wysłała mu kilka rozbieranych fotek. Zależało mi bardzo na nim, to tak zrobiłam. Teraz on pokazuje te fotki naszym wspólnym znajomym, oczernia mnie i plotkuje. Co mam z tym zrobić? Czy zgłosić sprawę na policję? Jaka ja byłam głupia, że mu zaufałam.. Oczywiście on najpierw wysyłał swoje nagie fotki i niektóre też mam. Pokazywał swojego niewielkiego fiutka.

Gość gość
masuję go sobie :)

Gość gość
na policje

Gość gość
Czy pokazać wspólnym znajomym jego niewielkiego fiuta? Ale co to da? ten jego fiutek to nic szczególnego. A ja mam ciało bardzo sexy .

Gość gość
gość dziś - Powinien dostać po mordzie :D Ja mam takich fotek już trochę zebranych ale przysięgam że nigdy żadna z tych fotek nie trafi do neta :)

Gość gość
a może chcecie zobaczyć jego małego fiutka? może wstawić fotkę na kafe? Mam ochotę pojechać do niego i ze złości obciąć mu jaja

Gość gość
Do Hisol No właśnie bo ty jesteś mężczyzną, a ja trafiłam na podłego szmatławca

Gość gość
gość dziś - Ja jeszcze nigdy nie udostępniłem kogoś nagich fotek :P Z resztą to zawsze była wymiana i te osoby też mają coś mojego :)xPozdrawiam je wszystkie :D

Gość gość
Też miałam wymianę, ale ja jestem dyskretna i w porządku, a on okazał się podłą świnią

Gość gość
gość dziś - Sam się nie raz bałem wysyłając swoje fotki ale gdyby ludzie nie podejmowali ryzyka to nigdzie byśmy nie zaszli :)

Gość gość
Moze tutaj pokazesz jakas albo dasz mail?

Gość gość
gość dziś - Trochę kiepski moment na żebranie od zdjęcia autorki :D Bo jeszcze trafisz na komendę :P

Gość gość
Pewnie ze wyślę:) Mam fotki małego fiutka tego podłego faceta. Ale obiecaj,ze pojedziesz do niego i dasz mu w mordę, bo na to zasłużył.

Gość gość
Na policję go podaj.

Gość gość
... i ciesz się, że nie założyłaś z kimś takim rodziny. Kolo nie ma klasy, honoru.

Gość gość
"Teraz on pokazuje te fotki naszym wspólnym znajomym, oczernia mnie i plotkuje." Jeśli ci znajomi są w porządku, będą go mieli za kawał sk***. Jeśli nie są, niczego nie tracisz. Chyba, że to Twój poziom.

Gość gość
Faceci to swinie, a przynajmniej ten jeden

Gość gość
Znajdz swiadkow i idz na policje. Oprocz tego sprawa sądowa o zniesławienie i upublicznianie wizerunku bez twojej zgody.

Gość gość
Będzie miał większy przypał jak zgłosisz sprawę na policję. Na Twoim miejscu poszłabym też do prawnika. Jak dobierzesz mu się do d**y to nie będzie już taki szczęśliwy. Ludzie pogrywają z osobami, które sobie na to pozwalają.

Gość gość
Ja też dobrałabym się do niego zgodnie z prawem. Więcej nerwów będzie go to kosztowało. Możesz też postarać się o odszkodowanie. Nie udostępniaj jego fotek.

Gość gość
ale na chama trafiłaś

Gość gość
ja myśle ze większy obciach to zdjęcia faceta niż kobiety .. Kobiet nagich jest setki tysięcy w sieci, nikt nawet nie zauwazy twoich zdjęć. Natomiast nagich facetów jest mało ..