Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogą to być wczesne objawy ciąży?

Polecane posty

ja właśnie dostałam okres ale trzymam dalej za Ciebie kciuki :)

Gość gość
Ojej szkoda :/ no ja dalej czekam ;)

Gość gość
To za szybko, żebyś miała jakieś odczucia, myślę, że bardzo chcesz się tak czuć, test też jeszcze nic nie wykaże, jedynie badanie krwi. Poczekaj cierpliwie bo to są także objawy zbliżającej się miesiączki. Zobacz co mówią na http://sanitera.pl

Gość gość
No czekam na okres :) juz nic nie czuje zero objawów :)

Gość gość
Pewnie Już tu nie zaglądasz. Ja okresu nie dostałam ale test tez negatywny dzisiaj wyszedł :/

Gość minimarini
Ja miałam stosunek 29 listopada i na każdym teście widać drugą kreskę normalnie tylko że jest blada i cienka i nie wiem czy te testy tak mają czy może jestem w ciąży , jestem ciekawa autorko czy u ciebie na teście coś widać ???? Jeżeli robiłaś już test ??? Bo u mnie na każdym teście i już nie wiem co o tym myśleć :/

Gość gość
Minimarino druga blada kreska to też ciąża.

Gość gość
U mnie stosunek był 1 grudnia. Dzis powinnam miec juz 3 dzien okresu. Na teście tylko wyraźna jedna kreska :/

Gość minimarini
Zrobiłabym badanie beta hacg ale tutaj gdzie mieszkam tego badania nie robią :/ będę jeszcze dzwonić po prywatnych labolatoriach może któreś robi te badanie :/ nie mieszkam w pl :/ jutro z rana znowu zrobię test :/

Gość gość
Ja na razie czekam na okres. Te Testy juz mnie dobijają ciagle negatywny.

Gość minimarini
A ja zrobiłam test wczoraj wieczorem po całym dniu i wyszła mi wyraźna kreseczka tylko że cienka ale wyraźna i nie wiem czy taki test można uznać za pozytywny ????? :/ jutro znowu testuje z rana :/ do ginekologa nie mam co iść dopiero za 2 tygodnie bo za wcześnie :( to co usłyszałam

Gość gość
A mi juz 5 dzien sie spoznia wczoraj wieczorem test negatywny. Ile bym dała za cienka kreseczkę. Jak powtórzysz za pare dni to pewnie bedzie wyraźniejsza. :)

Gość gość
to idz zrob bete

Gość minimarini
Ja zrobiłam dzisiaj test znowu z rana dwa i moje kreseczki dzisiaj nie są tak wyraźne jak 14/12 kiedy pisałam :( więc moja sytuacja jest niejasna sytuacja :/ zrobiłabym bete ale jak już pisałam tu gdzie mieszkam nie mam takiej możliwości :( po nowym roku jade do pl i odrazu idę do ginekologa i na badanie krwi ale to jeszcze tyle czasu :( jutro napiszę zbowu jak u mnie testy , trzymaj się autorko buziaki

Gość gość
Ja na razie nie moge zrobic bety. Czekam jeszcze na okres albo pare dni i zrobie kolejny test ;) na betę to dopiero po świętach bede mogła isc.

Gość gość
Dwa dni po okresie doszło do stosunku i musiałam zażyć tabletkę po. Tzn nie musiałam ale ktoś mnie do tego nakłonił. Bardzo żałowałam. Ale nie o tym. Jeszcze w tym samym cyklu tydzień-dwa po zażyciu tabletki znowu były dwa stosunki z wytryskiem. Dziś mam 33 dzień cyklu okresu nadal nie mam a test negatywny. Zastanawiam się czy spóźniający się okres to przez tabletkę (już 6 dzień) czy jest jakaś szansa na ciąże? Do stosunku doszło 15 dni temu. Może test negatywny bo za mało czasu minęło, nie wiem jeszcze się łudzę.

Gość minimarini
Autorko : jak tam sytuacja u Ciebie ??? Mi pozostaje już tylko czekać na czas po świętach i iść na usg dopochwowe tylko czy będzie można już coś stwierdzić :/ szkoda że nie mogę zrobić beta hcg tu gdzie mieszkam :/ po nowym roku hade do pl wiec odrazu to zrobie tylko jeszcze tyle czasu muszę czekać i męczyć się z myślami :/

Gość minimarini
Gość 17:00 Zrób beta hcg , mi 14 dni po stosunku i wcześniej są pozytywne a brałam tabletki anty tylko teraz te kreski są znikome więc jestem w kropce i do tego miałam jeszcze wcześniej krwawienie , Okres też może tobie się spóźnić przez tabletke po 72h