Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dolać życia w siebie ?

Polecane posty

Gość gość
chociaz moim zdaniem jak ktoś wpada na forum i ogłasza, że mu czegos brakuje to liczy na to, że ta informacja dotrze do kogoś kto może te deficyty w rozsądnej cenie zaspokoić. no ale to tylko moje zdanie

Gość gość
tym bardziej, że najpierw ogłasza co może za to dać bo mówi mam to i tamto i owamto ale brakuje tego śmego i owego. po mojemu to nic tylko robić interesy w takichj okolicznościach

Gość gość
dobra sory zapominam czasem o konwenansach i zwyczajach. ale to tylko dlatego że szkoda na nie czasu. jak sie negocjacje zaczyna od udawania, że sie niczego nie potrzebuje to sie chyba liczy na to, że ktoś dramatycznie zejdzie z ceny. zwyczaje handlowe w odróżnieniu od innych maja swoje głębokie uzasadnienie ekonomiczne

Gość gość
ok tera już serio spadam. obejrze se coś na zalukaj czy gdzie tam

Gość gość
jaśminówka tak mi przyszło do głowy że gdybyś ze dwa razy podbiła z gościa sama do siebie to kolega mógłby odnaleźć to czego szuka. większość ludzi i facetów odnajduje sens tam gdzie widzą go inni (o czym już pisałem) kolega pewnie ambitny dazy do celu itd jakbyś mu dała szanse powalczenia z konkurencją o miłość to by mu zespół stresu pourazowego minął być może. ale to tylko taka sugestia

Gość gość
jaśminówka to jakaś nalewka z jaśminu?

Gość Autorrr
Wiecie co , chciałem założyć podobny temat ale zapomniałem ,że założyłem go pół roku temu tu , no więc ostatnio doszły problemy zdrowotne. Jak ten czas leci , dalej mieszkam z psem , leży 2 m obok mnie , niby jestem przystojny ale właśnie rodzice nie nauczyli mnie rozmawiać.