Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość bardzo rzadki

...

Polecane posty

Gość gość bardzo rzadki

Jest mi bardzo przykro.. zadowolony? Rozplywam sie jednak nad swa barwna osobowoscia ujeta w tych wszystkich postaciach (mniemam, ze chodzi o mnie) jednak czuje sie zdruzgotana tym, jak wiele o mnie wiesz. ;) :D Nie pisz nic do mnie i o mnie, o nas.. tych bajek.. Chce zapomniec, a nie moge gdy mnie uszy pala, zywym ogniem. Czuje twoja nienawisc :O Nie mysl o mnie jak o czyms zlym, bo sie tylko negatywnie nakrecasz (pisze to dla twojego dobra :). Serio nie wyniklo z tego nic dobrgo, nic a nic? Usmiechales sie, gdy do ciebie pisalam.. bylo nam milo, a sytuacje znales od poczatku (niewazne jak widzisz mnie teraz.. uwierz mi, to nie ma znacznia), od poczatku powtarzales, ze nie jestem dla ciebie (sama tak tez uwazam), tylko ze jakos o tym nie pamietasz i cala wine zwalasz na mnie.. Ja tez jestem czlowiekiem i posiadam wolna wole i moge robic to co chce czyli zostac z kims kogo kocham i kto kocha mnie, bez zdradzania przykladowo. Dobranoc i nie wolaj mnie juz. pa.

Gość gość
Nikt cie nie woła paranoiczko.

Gość gość
Brokułinside? :D

Gość gość
gość dziś nie wiem i nie obchodzi mnie to x i fakt to juz jest jedna, wielka paranoja.