Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

To ja gość od Namysłowa ja od wczoraj jestem w psychiatryku na obserwacji

Polecane posty

Bo mam depresję (to nie oddział zamknięty) to tylko obserwacja (nie jestem niebezpieczny ani nie jestem wariatem) po prostu mam depresję i będę Przez tydzień na obserwacji wczoraj i dzisiaj badania mi porobili zwazyli mnie zmierzyli ciśnienie miałem wywiad z psychiatrą dziś musiałem nasikac do kubeczka i pielęgniarka mi krew pobrała

I akurat mam w szpitalu łóżko tuż pod oknem z widokiem na główną ulice teraz jest duży ruch pewnie wszyscy do pracy jadą

To ja autor tego tematu ja jestem w psychiatryku w Opolu na obserwacji i za tydzień wrócę

To znowu ja autor ja jestem w psychiatryku w Opolu na obserwacji mam okno z widokiem na wysokie kilkunastopiętrowe bloki główną *****iwą ulice oraz na Media Markt i Auchan teraz w tej chwili jest duży ****** hałas wczoraj mi ten ****** hałas przeszkadzał ale już się przyzwyczaiłem i już nie obchodzi mnie hałas

W Opolu jest teraz duży ruch w dodatku hałas ale się przyzwyczaiłem

To znowu ja autor tego tematu ja mieszkam we wsi polkowskie 15 km od miasta Namysłów w Namysłowie też zawsze jest duży ****** hałas spałem wiele razy w mieście czyli w Namysłowie u koleżanki spałem Oraz co roku śpię w Zakopanem bo co roku na tydzień do Zakopanego jeżdżę i spałem kiedyś w Puławach

dziś w nocy zabrali mnie z pokoju kazali iść z sanitariuszem i o nic nie pytać oni sprowadzili mnie do pokoju w piwnicy gdzie było łóżko z pasami i jakaś dziwna aparatura kazali mi sie polożyć przypieli mnie do łóżka i założyli na głowę coś jakby czepek kąpielowy z przewodami a potem się zaczęło trochę bolało i trwało ze 20 minut ale dziś już czuję się lepiej potem odbyla się rozmowa z psychiatrą i pani doktor powiedziała ze jeżeli będę się upierał że namysłów jest ładny i fajny to bede odwiedzał ten pokoj co noc powiedziała też że wcale nie będę tu tudzień a tyle ile będzie trzeba i że rodzice mnie oszukali zebym sie zgodził pomocy!!!

oprocz depresji stwierdzili nerwice natrectw graniczaca z obsesja kompulsywna, to dlatego w chwilach kompulsji tak wypisywalem o Namyslowie miescie w woj opolskim

Podszyw miasto Namysłów woj opolskie godzina 9:29 dobrze wiesz ze ten wpis o sanitariuszach i aparatura dobrze wiesz że to ty pisałeś nie ja więc o co ci chodzi jaki to jest sens że ten komentarz napisałeś dobrze wiedząc że to ty nie ja, jaki to sens że piszesz i doskonale wiesz ze to ty piszesz nie ja więc o co ci chodzi czyli jest dowód że ty też masz problem psychiczne i tobie potrzebny psychiatra

Podszyw miasto Namysłów woj opolskie godzina 9:43 o co ci chodzi przeciez dobrze wiesz ze ten komentarz to też ty napisałeś więc o co ci chodzi

tak naprawdę te elektrowstrząsy to nawet fajne były i myślę że mogę być w stanie za jakis czas przyznac ze namyslow to jest dziura

O co ci chodzi przeciez ten ostatni komentarz to tez jest twój więc o co ci chodzi po co piszesz jako ja skoro doskonale wiesz ze to ty (ile razy mam c***isać że Namysłów to nie dziura)

Ja nie mam przy sobie laptopa tu w Opolu zostawiłem w domu nagram filmik z Opola z tego szpitala i jak wrócę to zamieszczę filmik

Gość gość
zamieszcze filmik jak dostalem orgazmu od elektrowstrzasow