Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

twoja poprawa

Polecane posty

Gość gość

Poprawiłaś się. Zrehabilitowałaś się w moich oczach. Dałaś mi szansę myśleć o Tobie dobrze.

Gość gość
mam to tam gdzie swiatło nie dochodzi

Gość gość
do twojego motylka? :)

Gość gość
stresuja mnie twoje slowa, bo nie wiem gdzie upatrujesz tej poprawy? moze nie chcialam sie poprawic :( a nie chcesz wiedziec co ja o tobie mysle...

Gość gość
Mnie nie stresują słowa autora. To tylko słowa :P

Gość gość
mnie stresuja bo mam go codziennie gnoic****issgac psychicznie mego psiu.ra. nie moge mu dawac taryfy ulgowej. to pewnie przez moje zauroczenie innym stalam sie malo aktywna na tym polu ;/

Gość gość
10:02 Słucham

Gość gość
Masz strasznie zaropiałe oczy.

Gość gość
w tym przypadku to napewno tak:) trzeba nie słuchać plotek- mało to tych '' życzliwych inaczej''?

Gość gość
Jeśli utrzymasz tą tendencję poprawy w swojej osobie to istnieje prawdopodobieństwo, że przyszłości może będziemy się widywać. Autor

Gość gość
Hehe Pan podał swe warunki, niech oto lud je spełnia. A pomyślałeś chociaż czy ona chciałaby się widywać z Tobą?

Gość gość
Miałeś swoją szansę autorze ale to se ne vrati panie Havranek.

Gość gość
nie mam, przemylam je. a psu ropieja?

Gość gość
nie podoba mi sie to ze jakis penis bedzie mi stawiac warunki. na co mi taka relacja w ktorej ktos wykorzystuje przeciwko mnie własnie swoje bledy - odwrocone jak kot ogonem - po to by szantazowac mnie potem emocjonalnie i od razu ustawiac do roli niewolnika. w du./pie to mam

Gość gość
Penis :) :-D :-P

Gość gość
to sie nie uda. ty nigdy nie wyjdziesz z roli nauczyciela kata SS/ jara cie to? takie ddlg? to jest slabe ale mozg masz juz przezarty tymi schematami dlatego to sie nie uda.

Gość gość
Piszesz o sobie? Poprawiłeś się? Zrehabilitowałeś się w swoich oczach? Dałeś sobie szansę myśleć o sobie dobrze? Cieszy to nas, ale przestań już bawić się w króla Juliana i udawać, że masz nad kimś władzę. Nie masz nad nikim poza sobą samym. Zajmij się osądzaniem samego siebie zamiast udawać, że osądzasz innych. Zacznij w końcu pisać: "Poprawiłem się. Zrehabilitowałem się w swoich oczach. Dałem sobie szansę myśleć o sobie dobrze."

Gość gość
gość dziś Jeśli utrzymasz tą tendencję poprawy w swojej osobie to istnieje prawdopodobieństwo, że przyszłości może będziemy się widywać. Autor czytać: Jeżeli utrzymam tę tendencję poprawy w swojej osobie to istnieje prawdopodobieństwo, że w przyszłości może będziemy się widywać. Autor

Gość gość
13:01 Każdy może wyjść z każdej roli, nawet z roli kata SS.

Gość gość
Ten cały autor to chyba jakaś nastolatka. Z latarką pod kołderką naczytała się Greya, bo to takie zabronione i co na to tato, a sama takiemu to by nawet łokcia nie dała dotknąć, żeby nie skrzywdził. Dziewczyny wcale nie chcą być tak traktowane jak w tym filmie, ale sprzedaż jest.

Gość gość
sorry ale nie gadam z kims kto g (r) eya ogladal/czytal. moj facet nie uznaje fb, ja nie uznaje g (r) eya. zegnam

Gość gość
wysłano z m.cda.pl Slabe, dobry marketingowiec to wylansowal i dlatego taki hype. Nie bylo w filmie nic co mi sie spodobalo, 2x sie zasmialem, no chyba ze to miala byc komedia. Zle dziecinstwo nie upowaznia nikogo do uzywania przemocy, choroby psychiczne powinno sie leczyc u specjalisty nie wyrzywac sie na kobietach. Ci co go popieraja bo mial tak zle za dziecka, sa tak samo psychiczni. Ona sie zakochala, on ja zmanipulowal, tyle.

Gość gość
kino niskich lotów.

Gość gość
moze go ojciec g****il w dzicinstwie

Gość gość
To jak go g****il, to powinien wiedziec, jak to boli, i chciec walczyc z takimi karykaturami mezczyzn, a nie byc taki sam jak jego chory stary.

Gość gość
"Harlequin dla gimnazjalistek."

Gość gość
Tak samo jak bezalkoholowy Lech w PKP. Też dla gimnazjalistek.

Gość gość
Jakby taka durna gimnazjalistka spotkala Greya na zywo, to by na policje dzwonia, a marketing wypuszcza bajki, ze wlasnie tego pragna kobiety.

Gość gość
gniot