Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostałam oszukana na allegro, co zrobić

Polecane posty

Gość gość

witam was jak w tytule. Zostałam oszukana na allegro. Dostałam rzecz, ktorej nie moge zwrocić, bo gość śmieje mi się w twarz mowiac w przenośni "pocałuj mnie w d**e". Rzecz do niczego mi sie nie nada i 140 zł do smietnika, bo nie wiem komu zwrocic. Sprzedawca zdazyl usunac dane kontaktowe, został mi tylko telefon kontaktowy i mail. Czy ktos z Was mial taki problem i wie jak go mozna pokonać? Pisałam do allegro lecz nie dostałam żadnej odpowiedzi - czyli oni tez maja mnie w d***e. Troche mi przykro z tego powodu

Gość gość
nagraj rozmowę i idź na policje podaj jego nick na allegro zobaczymy co to za typ

Gość gość
140 zł to niska szkodliwość czynu, nagranie rozmowy nic nie da. Nick co powie policjantowi? Oj dzieki za podpowiedz, ale to nic nie da.....nawet nie wiem kto to jest :(

Gość gość
Bzdura, oszustwa sa surowo karane bez wzgledu na kwote. Moze byc to nawet 10 zl a i tak policja zareaguje. Zglos tez sprawe do allegro koniecznie.

Gość gość
ach moze i racja, boej sie,ze zostane wyśmiana, ale pojde w koncu co mi zalezy. Napisałam jeszcze raz do allegro. po 10 latach na tym portalu to i tak chyba mialam szczescie. Strasznie mi przykro, ze ktos potrafi sie smiac z czyjegość nieszczescia. moze to smieszna suma, ale mam dziecko i wolalabym jemu co kupic nic oszustowi stawiac piwo :(((

Gość gość
Allegro tak ale kupowanie w sklepach nie od ludzi..

Gość gość
a jaki to był przedmiot i co z nim nie tak? pytam tak z ciekawości

Gość gość
wibrator i nie działa wibracja :-(

Gość gość
zgłoś na policję. zostałem oszukany na 200 zł na allegro, zgłosiłem na policję i dzięki temu odzyskałem swoje pieniądze.

Wystaw i sprzedaj ten przedmiot za na 100 zl komuś innemu. Czasem tak bywa, że się wtapia kase na różnych inwestycjach. Pociesze cię, że w twoim przypadku to są doslownie drobniaki.

Gość gość
11.12 ha ha dobre :)

Gość gość
A, co wibrator ANALNY okazal się za mały ? :)