Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawody przyszłosci

Polecane posty

Gość gość

Jakie wg was zawody są przyszlosciowe tzn takie w ktorych bedzie mozna zarobic jak najwiecej pieniedzy i takie w ktorych zawsze bedą wolne stanowiska. przykład : PROGRAMISTA HAKER (legalny, pentester, spec od bezpieczenstwa) INŻYNIER KONSTRUKTOR MASZYN X a wy jakie znacie zawody przyszlosci

Gość gość
toaletowy niewolnik

Gość gość
grabarz, kucharz, lekarz, polityk, dentysta, nauczyciel itd.

Gość gość
rolnik murarz spawacz kominiarz

Gość meruma
A tak bez żartów to na pewno informatyk. I ja chyba w końcu spróbuję w tym swoich sił. Jestem geodetką, niby praca spoko, ale zarobki po studiach pożal się Boże. Teraz już nie mam czasu na studia, zresztą tam się uczy wielu niepotrzebnych rzeczy więc raczej wybiorę kurs. Myślę o tym: http://sdacademy.pl/lista-kursow/javascript/ mój kolega programista po zobaczeniu planu powiedział, że wygląda sensownie.

Gość świstak

Zanika chęć zostania cieślą czy murarzem, a to przecież bardzo ważne i bardzo dobrze płatne zawody. Ja zaczynałem od firmy budowlanej Permont w Niemczech. To był dobry start na zdobycie wiedzy i doświadczenia. Musiałem na stałe wrócić do Polski, ale do dzisiaj dobrze wspominam pracę w Permoncie.

Gość Klaudiusz

Ja myślę, że przyszłościowe zawody to spawacz, ślusarz... wszystkie takie, o których się teraz zapomina, a będą zawsze potrzebne. Sam jestem spawaczem, odnawiałem niedawno certyfikaty w WBD Welding service, którzy też dali mi fajna pracę, z dobrymi zarobkami i miłą atmosferą