Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RokPoRoku

Mamy dzieciaczków rok po roku

Polecane posty

Witajcie jestem tu nowa i poszukuję tak jakby małej grupy wsparcia. ;-) Jestem mamą 10miesiecznego Szymona, kiedy dowiedziałam się że jestem z nim w ciąży miałam 20 lat oczywiście ciąża nie była spodziewana. Od lipca jestem w ciąży poraz drugi no nie powiem planowane było głównie przez mojego męża, ale ja nie protestowała i tak teraz spodziewam się dziewczynki. Kochane przechodzę do konkretów chodzi mi głównie o to jak wy sobie radzicie z dwójką dzieciaczków rok po roku co było najgorszym waszym momentem jakie macie patenty na pogodzenie czasem miedzy dwójką dzieci. Jak organizujecie czas tzn. Sprzątanie gotowanie pranie dzieci itp. Za Wszelkie uwagi te pozytywne jak i krytyczne będę wdzięczna. No i oczywiście co sądzicie o dzieciach rok po roku ;-) ?

Gość gość
Co sądzę? Masakra. Przykre jest to, że dałaś się wrobić w dziecko po tak krótkim czasie. Albo bardzo kochasz męża, albo ma on na ciebie zbyt duży wpływ. Jak jest? Mega cięzko. Jeśli nie masz nikogo do pomocy to Ci współczuję. Między moimi jest rok różnicy. Wpadka totalna!!!!!!! Kocham dzieciaki nad życie, ale te trzy lata z życia wolałabym wymazać. Dzieciaki maja teraz 8 i 7 lat.