Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ludzie z waszego otoczenia tez mysla, ze jestescie gorsi od nich

Polecane posty

Gość gość

bo na mnie czasem patrza z taka wyzszoscia, zauwazylam, ze czesto za to mnie lubia - bo czuja sie lepsi i moga sie wyluzowac. Wiele osob nie docenia kogos, gdy sie nie popisuje swoimi osiagnieciami, nie leje wody, nie jest sie wygadanym, niewazne co gadac, czy madrze czy glupio, byle by duzo gadac. To jest bycie doroslym dla wiekszosci.

Gość soeb
Mam tak. Wiele moich koleżanek i kolegów patrzy się na mnie jak na bezwartościowego śmiecia.

Gość gość
mysla, ze tego nie widac, ale ja to widze, ze sobie lecza kompleksy czyims kosztem, wiecznie kogos obgaduja, bycie innym w jakis sposob od reszty jest przestepstwem, trzeba mu/jej obsmarowac d**e, zrobic z tej osoby psychola i niebezpieczna osobe

Gość gość
nic tak ludzi nie jednoczy jak wspolny wrog, koziol ofiarny. Ostatnio na spotkaniu wynalazly sobie kolezanke z pracy, ktora z nikim za bardzo nie gada, ale jest dobra w tym co robi. Mobbing wszedzie. Ludzie sa beznadziejni.

Gość gość
oczywiscie zgrywaja wszystkie, ze sa takie cudowne, idealne, zonki, matki, wszystko zrobia, nigdy nie sa zmeczone, wszyscy zadowoleni, smutek czy jakas gorsza emocja to przestepstwo! Trzeba byc pozytywnym i gadac! Niewazne co, byle by pieprzyc, najlepiej o paznokciach hybrydowych przez 2 h nonstop.

Gość gość
takie "pozytywne", a wszystkich obsmaruja i zrownaja z ziemia, nawzajem tez sobie podkladaja swinie. Mezczyzni maja lepiej - nie sa dla siebie takimi... urwami za przeproszeniem.

Gość gość
Owszem , i to ludzie, o ktorych mam takie samo zdanie Kompleksy jakos trzeba leczyc :P

Gość gość
baby powinny zostac wybite co do 1 pary racic, ten swiat bylby wtedy lepszy

Gość gość
1.Skąd mogę wiedzieć, co myślą o mnie ludzie z mojego otoczenia? Chyba, że mi sami opowiedzą. 2. Co mnie obchodzi, co ktoś o mnie myśli? (tak samo co kogoś obchodzi, co ja i nim myślę?)

Gość gość
A tak w ogóle, to każdy żyje we własnej głowie. Jeśli Autorka uważa, że inni tak patrzą, i nie da sobie wytłumaczyć, iż tak nie jest, bo Autorka CHCĘ, by tak na nią patrzono. Ma powód, by ponarzekać i popsioczyć na innych. Gdyby nie było powodu, musiałaby ponarzekać...na samą siebie.

Gość gość
najbardziej to odczuwałam od mojej mamy i siostry i to był 1 z powodów odcięcia się od nich bo nikt nie ma prawa nam dawać odczuć że jesteśmy gorsi oczywiście jeśli nie jesteś np. pedofilem