Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak miesięcznik po próbie samobójczej

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja żona choruje na depresję. W październiku po awanturze między nami podciela sobie żyły. Od tamtej pory nie ma miesiaczki. Czy to przez stres wywołany proba samobojcza a może leki które przyjmuje od psychiatry zaburzyly gospodarkę hormonalna, a mianowicie convulex i parogen.

Gość gość
przez leki , czemu nie idzie do ginekologa ?

Gość gość
depresja i nadmiar stresu ma wpływ nie tylko na samopoczucie ale i na organy wewnętrzne, po 9 latach wyszłam z depresji i nerwicy, pomogła mi akupunktura, ok 16 sesji, po pierwszej sesji wreszcie zasnęłam po 9 latam bezsenności a już było źle że ze stresu bolało mnie co chwile co innego i ciągle chodziłam zdołowana i wkurzało mnie dosłownie wszystko, oczywiście dobra dla mnie też okazała się praca z psychoterapeutą, branie leków ale akupunktura całkowicie mnie wyleczyła, polecam i nie jest to żadna reklama ale piszę do depresja to poważna choroba na lata często kończąca się samobójstwem :(

Gość gość
eh to jeszcze ja dodam że to raczej stres ale ten zły stres spowodował brak miesiączki, ja teraz po akupunkturze czuje się o wiele bardziej spokojniejsza, silniejsza psychicznie tak jak wspomniałam znów śpię , miesiączki miałam ale ciągle się przesuwały o tydzień, dwa i strasznie puchłam przed

Gość gość
Wizyta u ginekologa za miesiąc a poza tym żona jest w złym stanie psychicznym jeszcze i jest jej obojętne co się z nią dzieje. A ja ja bardzo kocham i się martwię.

Gość gość
Troche to zgadywanka, moze to jedno, moze drugie, a moze kombinacja obydwu. Ustalenie konkretnej przyczyny niewiele zmieni, najwyzej moze doczytaj na temat tych lekow czy to typowe zeby powodowaly takie skutki uboczne.

Gość gość
No racja ze to zgadywanka, no to dziękuję w takim razie za odpowiedzi. Pozdrawiam