Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

ojciec się nachlal

Polecane posty

siedzi otepialy i ledwo gada :o żałosny widok. matki nie ma to od razu musiał chwycić za butelkę, co za człowiek. Zamiast modlić się o lepszą przyszłość to nieudolnie chleje i po dwóch browarach ma już bombe. Pomocy.

Gość gość
i co, robi kolejne głupie dziecko

Gość gość
W takich przypadkach działa modlitwa o uwolnienie na Roozancu. Najlepiej Pom/pe/ja/n/ka Słyszałam przypadek, źe raz wlano do wodki wodę egzorcyzmowaną a ten co ją żłopał to krzyczal, że mu wody wlano bo dla niego alkohol stracil procenty

Gość gość
Studzie to bym nie oddał nikomu ! no chyba , że babie jakiejś ale to tylko na chwile namiętności

Gość gość
Studzia zobacz na youtub świadectwo chłopaka pt. Wyrwani z niewoli Modlitwa czyni cuda i wyzwala nawet z ciężkich narkotyków

Ale mój ojciec nie pije na co dzień. tylko wtedy gdy nie idzie do pracy i nie ma mamy. A" pompejanke " odmawiam już trzecia obecnie, a także nowe//ne do matki bo//skiej rozwiazujacej węzły.

Gość gość
ŻADNA PATOLOGIA, DAJ MU HERBATKI, wyjdź do innego pokoju....ułóż sobie życie ładniej niż Twoi rodzice...POWODZENIA.

Gość gość
19:48 O to gratuluje wytrwałości :) Osobiście zbieram się już stanowczo za długo do mojej drugiej ;) A co do Ojca, to jeśli to okazjonalne to nie ma co kruszyć kopii. Ojciec też człowiek i słabości okazjonalne moze tam mieć. Jak każdy. Pozdrawiam serdecznie :) Pokój z Tobą :)

dziekuje. niedługo kończę część blagalna. Dwie odmowilam w intencji kogos, a trzecia odmawiam w swojej intencji. Poznałam także modlitwę, która nazywa się koronka do krwawych lez NMP