Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DanDev123

Związki i internet

Polecane posty

Hej wszystkim. To mój pierwszy post na tym forum, to pasuje się przywitać :) Zastanawia mnie ostatnio jakie są Wasze doświadczenia z szukaniem kogoś do związku w internecie, przeprowadziłem się niedawno z Krakowa do mniejszego miasta, nie bardzo znam tutaj ludzi, w porównaniu do Krk to dosyć pusto, a ludzie tutaj przeważnie już są w związkach albo wyjeżdżają. Odkąd skończył się mój ostatni związek musiałem zająć się pracą, przeprowadzką itd, no i nagle samotność zaczyna doskwierać. Jednak fajnie jest być z kimś :) Tak dla jasności, jestem facetem, jakby z mojego nicku było niejasne :P No więc jak to z tymi związkami przez neta, da się? Jakie są Wasze doświadczenia? Słyszałem że dużo małżeństw się tak poznało w ostatnich latach więc może warto spróbować. Może nawet znajdzie się ktoś na tym forum, nigdy nie wiadomo hehe :P

Gość gość04
Różnie bywa, kiedyś ludzie inaczej się poznawali, teraz czasy się zmieniły. Jednym się udaje kogoś tak poznać, inni wpadają w pułapki. W necie trzeba być ostrożnym szukając sobie kogoś, bo nigdy nie wiesz kto tak na prawdę siedzi po drugiej stronie monitora,

Gość gość
nie pakuj sie w to g...no

Nie no, jasne że przez neta nie można być naiwniakiem. Jak chodzi o internet to ja zielony nie jestem. Ale słyszę że jest coraz więcej różnych portali itd, ludziom się udaje, a w mojej sytuacji to by był chyba dobry wybór, jeśli dobrze trafię. Po prostu jestem ciekawy opinii z pierwszej ręki zanim się zacznę w to bawić, więc mam nadzieję że ten temat nie umrze zbyt prędko :)

Gość gość04
99% na tych portalach, to prędzej czy później (ale z reguły prędzej) zaczyna nawijać o spotkania albo rozmowy o seksie. Mam koleżankę co od kilku lat siedzi na wielu poratlach, nie oceniam jej bo jest dorosła, ale z tego co mówi to jedno wielkie gowno.

Gość gość
Zainstaluj Tindera i zacznij związek od seksu :D

Gość gość
A nie lepiej zapisać się na jakiś kurs czy zajecia, albo jakiejs oazy czy co?