Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy.. kobiety!

Polecane posty

Gość gość
Pierwsze słyszę o kobiecym instynkcie. O kobiecej intuicji coś kędy gdzieś słyszałam, ale instynkcie?

Gość gość
Bycie p********a k***wiarzem, wiecznie niezadowolonym, jest tylko twoim własnym instynktem.

Gość gość
Kazda sie sprzedaje jak te dziewczyny z roksy, wiec nie warto sie starac dla zadnej.

Gość gość
Lesbijki, które nigdy w związku z mężczyzną nie były, też się sprzedają? Logika, logika.

Gość gość
Dobra, przestań piertolić, bo to nudne. Sam się sprzedajesz. Nie wmawiaj tu innym, że jak ty lubisz wasabi, to lubią je wszyscy inni i to cecha płciowa.

Gość gość
Sa meskie i kobiece lesbijki i te kobiece sie sprzedaja.

Gość gość
Autor jest dotknięty seksoholizmem i seksizmem w jego najgorszym wydaniu.

Gość gość
Brzmi, jakby nigdy nie miał normalnej dziewczyny, tylko całe życie na d***** chodził.

Gość gość
Nie przesadzaj, odechciewa sie seksu z czyms co jest wiecznie niezadowolona p********a k****.

Gość gość
seksoholizm sie leczy, a temu sie nie chce leczyc

Gość gość
Nie ma normalnych, wlasnie norma jest to, ze kazda jest wiecznie nizadowolona, p********a k****. I wasi frajerzy to przyznaja jak sie mocno uchalaja. Jak tam ze swiadomoscia, ze wiem o was wszystko? :)

Gość gość
- Cześć wam, jestem zbokiem. Płacę prostytutkom dwie stówki za branie z pupy do buzi. Łahahaha, ale odlot (po godzinie). Wszystkie kobiety to p********e k***y! Wszystkie, bez wyjątku. Każda się sprzedaje, mówię wam.

Gość gość
Jak tam ze swiadomoscia, ze wiem o was wszystko? usmiech.gif x Schizofrenia, psychopatia lub upośledzenie emocjonalno-umysłowe.

Gość gość
Czlowiek chce kogos miec, kogos kochac, z kims sie bzykac z uczuciem, to nie - kazda jest wiecznie niezadowolona, p********a k****. Na poczatku udaje mila, a jak facet sie za bardzo zaangazuje albo (nie daj Boze) wezmie slub to ona sie przemienia w wiecznie.. :) I tylko pozostaje miec wyj****e na to wszystko i trzymac ja krotko, baardzo krotko. Ale co wtedy? Wtedy ona sie zachowuje lepiej, ale wowczas nie ma uczucia, checi bliskosci, bzykanie nie jest wyjatkowe.

Gość gość
Nie ma normalnych, wlasnie norma jest to, ze kazda jest wiecznie nizadowolona, p********a k****. I wasi frajerzy to przyznaja jak sie mocno uchalaja. Jak tam ze swiadomoscia, ze wiem o was wszystko? x x x To niestety pasuje do facetów, ale że wielu z nich wykonuje bez przerwy projekcje, to przyznając się do tego po pijaku, mówią sami o sobie. Ta sama stara śpiewka, co "wszyscy zdradzają". Taki facet zdradza albo ciągle wymyśla problemy i jest niezadowolony zgodnie z zasadą "problemy muszą być". Jak się uchleje to mu się podnosi ciśnienie i jeszcze bardziej chce narzekać, ale łatwiej mu wytykać palcami innych niż wskazać nimi własną osobę. Wyznanie "jestem Otello" przerasta każdego Otella.

Gość gość
Idę spać, bo mi się wywodów tego kaczłapa nie chce czytać. Branoc.

Gość gość
Kobieto nawet bez czytania tego co piszesz wiem, ze jedyne co umiecie to odwracac wszystko by zrzucic odpowiedzialnosc za wlasna wine.

Gość gość
Kobieto nawet bez czytania tego co piszesz wiem, ze jedyne co umiecie to odwracac wszystko by zrzucic odpowiedzialnosc za wlasna wine. x x x Bo ty wiesz z kim piszesz i każda jedna się sprzedaje za kasę, tylko to ukrywa i odwraca wszystko, by zrzucić odpowiedzialność za własną winę, której brak. Lecz się póki nie jest za późno. Jesteś żywym przykładem tego, że prostytucja niszczy nie tylko te dziewczyny, ale też ich klientów.

Gość gość
Widzisz znow zwalilas cala wine na mnie, nawet nie musze tego czytac, naprawde.

Gość gość
Nauczył się jednego zdania ("jedyne co umiecie to odwracac wszystko by zrzucic odpowiedzialnosc za wlasna wine") i go używa, żeby nie kontynuować dyskusji, w której nie ma żadnych racjonalnych argumentów.

Gość gość
Widzisz znow zwalilas cala wine na mnie, nawet nie musze tego czytac, naprawde. x x Jaką winę, człowieku. Nie chodzi o żadną winę, to Ty masz jakąś manię na tym punkcie. Twoje problemy są widoczne jak na dłoni. Dwa zdania i naprawdę wiadomo, jaka będzie reszta i co się za tym kryje.

Gość gość
Przeciez ty nawet nie wiesz co to jest dyskusja, racjonalizm, argumenty, nie wiesz nic, oprocz tego co kaze twoj wiecznie niezadowolony instynkt p*********j k***wki, czyli prostackich manipulacjach wyrazami. Czytanie i sluchanie kobiet jest bardzo zabawne, ale na krotka mete.

Gość gość
Jedyna mozliwosc, by kobiete kochac, to indoktrynacja od najmlodszych lat, trzymanie pod kloszem, zakazy, by nie byla niezadowolona, nie p******ila glupot, nie zdradzala, nie klamala. Wtedy, gdy nie ma mozliwosci nieodpowiedniego zachowania to tylko wtedy mozna mowic o jakiejs milosci do kobiety. Kobiete trza trzymac krotko i wtedy sie to jakos kreci, w przeciwnym razie kobieta pozostaje wiecznie niezadowolona, p********a k***wka, ktora tylko meczy facetow.

Gość gość
Przeciez ty nawet nie wiesz co to jest dyskusja, racjonalizm, argumenty, nie wiesz nic, oprocz tego co kaze twoj wiecznie niezadowolony instynkt p*********j k***wki, czyli prostackich manipulacjach wyrazami. Czytanie i sluchanie kobiet jest bardzo zabawne, ale na krotka mete. x x Argumentum ad personam, pozamerytoryczny sposób argumentacji. Dyskredytacja, manipulacja i zniewaga zamiast racjonalnych argumentów i dyskusji. Wcale nie zabawne, po prostu prostackie i prymitywne. Może to objaw jakiejś choroby lub czego jeszcze, nie wiem. Każdy Twój post pokazuje tylko to, że dyskusja, racjonalna wymiana argumentów i kultura osobista są Ci obce. Niestety nic więcej.

Gość gość
Wybacz to znowu odwracanie kota ogonem, bo wy pierwsze pisalyscie "ad personam". Niestety twoj instynkt jest bardzo slaby i masz calkowicie przewidywalny program.

Gość gość
Wole sie zajac czyms co mnie zaskoczy.

Gość gość
Co Ty piszesz. Trzymanie pod kloszem, zakazy i kontrola to brak miłości. Wychowuje się w ten sposób stłamszonego przyszłego potwora, który będzie małomównym i zakompleksionym smutnym człowiekiem albo będzie buntował się w każdy możliwy sposób albo zostanie takim samym maniakiem kontroli i manipulacji. Ludzie wolni i szanowani nie muszą zdradzać i kłamać, robią to zniewoleni i nieszanowani. Trochę logiki zanim zaczniesz proponować innym swój przepis na przegranie życia. Jesteś osobą męczącą innych, teraz jest już stuprocentowa pewność. Chciałoby się trzymać krótko, zakazywać, trzymać pod kloszem i kontrolować. Nikt nie chce być z kimś takim, to nie jest miłość. To ty jesteś tym wiecznie niezadowolonym człowiekiem, który męczy innych. Zrób coś z tym albo będziesz odrzucany przez każdą aż się czegoś nie nauczysz.

Gość gość
Ty pierwszy napisałeś ad personam, już w temacie. Jesteś psychopatyczny. Nie będę już tu pisać, nie mam po co. Was się podobno nie da naprawić.