Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwyższone OB w krwi.

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry /Dobry wieczór. Od jakiegoś czasu mam drgawki , jakby mój organizm walczył z jakimiś bakteriami , ale do końca nie wiem jakimi .Miałam też robione badania krwi , które wykazały , że mam podwyższone OB. Ale też jest to dziwne , gdyż nie mam gorączki , a mam te dreszcze , powiększone migdałki (lub węzły chłonne ) , ciągle jest mi zimno , wypadają mi włosy oraz cały czas mam podkrąrzone oczy . Kolejnym objawem jest też lekka infekcja gardła .,lekkie zmęczenie, ciągle , gdy jestem w jakimś zatłoczonym miejscu jest mi duszno (ale myślę , że ten objaw nic nie znaczy ) , przez parę dni miałam zimne poty . Już kompletnie nie wiem co robić , niby panuje u mnie w domu ospa , ale mnie nie wysypało. (co jest dziwne) . Czy jest to objaw jakiejś poważniejszej choroby ? Czy mam się martwić , czy to tylko zwykła infekcja i po kilku dniach może objawić sie ospa ? A i jeszcze zapomniałam podać ,że już od miesiąca mam niektóre z tych objawów i nie wiem co z tym zrobić. Pomoże ktoś?

Gość gość
Możssz mieć chorą tarczycę ,te duszności , ob, dreszcze wiec jeśli masz możliwość zrób TSH . Może to być też objaw boreliozy , trudno tak diagnozować na odległość. Najlepiej wybierz sie do lekarza i powiedz co ci się dzieje.