Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takisobiegość

Byłeś u lekarza ?

Polecane posty

Gość takisobiegość

To usłyszałem wczoraj od teściowej przy całej rodzinie. Nie może doczekać się wnuczki. To prawda, że bardzo nam pomogli w zfinansowaniu mieszkania, wesele też było na ich życzenie, ale spłodzić dziecko na życzenie ? Przesadzam ? Żona też jeszcze o tym nie myśli, ok, jak się przydarzy to będzie wszystko jak się należy, rodzina, mieszkanie, praca, ale ona chce jeszcze pewne rzeczy w pracy osiągnąć zanim zdecyduje się na macieżyństwo ale teściowa tego nie rozumie i obwinia wszystkim mnie. Wczoraj to już przegięła pałę wg mnie, nie wiem, jak zareagować, nie chcę kłótni w rodzinie ale to już chyba za dużo !?

Gość gość
Ja zawsze męża mam przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Bo intymność mam z mężem a nie ginekoogiem. Moja mama nigdy nie mówiła tak by kogoś urazić. Lecz mama z siostrami się modliły o wnuka. Nawet jedna bogobojna ciocia mówiła mężowi " majtki nie pokrzywa " gdy kiedyś byli sami. W związku nie mamy żadnych tajemnic ale powinieneś to z uśmiechem odebrać i odp. coś z bywająco by nie urazić jej i żony.

jeśli się siedzi/siedziało u kogoś w kieszeni to trzeba się liczyć z tym, że te osoby siłą danego nominału, będą chciały mieć prawo decydowania w twoim życiu -niestety. najlepiej dorabiać się samemu, nic nikomu nie zawdzięczać a wtedy można bez krępacji ukrócić natręta co plącze ci po domu jak świński ryj po korycie. ;)

Gość gość
ozeniles sie z zona czy tesciowa ?

Gość takisobiegość
Uważam, że powinna mieć też wzgląd na swoją córkę i jej plany życiowe.

Gość gość
Takie są teściowe.

Gość gość
wesele też było na ich życzenie x Nie chciałeś wesela?

Gość takisobiegość
Nie za bardzo chcieliśmy, są ważniejsze sprawy, przynajmniej dla nas.