Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie hobby i pasje

Polecane posty

Gość gość

Z ciekawosci chce zapytac czym sie zajmujecie, jakie macie hobby i pasje. Ja np lubie majsterkowanie i archeologie tzn poszukiwanie "skarbów" z wykrywaczem metali. Lubie tez bardzo skladac lego technic.

Gość gość
Nienawidzę słowa pasją. Bawisz się w archeologię, to z czego żyjesz?

Gość gość
Pracuje za etacie.

Gość gość
Moją największą pasją a jednocześnie sposobem na relaks jest szycie. Uwielbiam projektować ubrania a potem patrzeć jak stają się namacalne i jeszcze przynoszą radość innym. Żeby nie było to nigdzie nie sprzedaje tylko wykonuję dla siebie i dla znajomych. Robię też różnego rodzaju przeróbki i poprawki. Nauczyć się szycia nie jest wcale tak trudno grunt to zakupić bardzo dobrą jakościowo maszynę jak przykładowe te z Bosmann www.bosmann.com.pl. No i mieć chociaż minimum umiejętności w tym kierunku ;-)

Gość gość
Hahaha dobre z tymi wykalaczkami

Gość gość
Ja na co dzień pracuję w korpo :D pasję trzeba mieć, moja to historia. Zajmuję się rekonstrukcjami (średniowiecze)

Gość gość
goscwkosc ile masz lat? Tak z ciekawosci pytam. Twoje komentarze sa mega, hehe.

Gość gość
Moje hobby? Muzyka poważna, książki i historia , ale przy tym trzeba się zrelaksować - rower, pilates i zumba, Czasami jeszcze trochę czasu starcza na robótki szydełkowe. Ale głównie historia, do 39 roku.

Gość gość
ja nie mam hobby ,analizuje różne dziedziny życia ,potem ide dalej ,na pewno nie będę dłubać w jednym cale zycie,oprocz jednej rzeczy ale o tym się nie papla

Gość gość
Gram w gry komputerowe, oglądam sport, glownie pilka nozna i skoki narciarskie. Czytam książki, czasami piszę opowiadania.

Gość gość
Jan hobbystycznie uwodze kobiety

Gość aSunsin
Podróżowanie, a z takich miejscowych ostatnio znowu wzięło mnie na polską piłkę nożną. Nie tylko gram ze znajomymi co jakiś czas, ale też bardzo dużo czytam na http://www.kibice.net/ i udzielam się na tamtejszym forum. Swoją drogą jeśli chodzi o Polską ligę znajdziecie tam wszystkie ważne informacje.

Gość gość
Żadnych.

Gość gość
Zbieram karty magnetyczne, które są kluczami do pokoi hotelowych.

Ja od 3 miesięcy uczęszczam na zajęcia gry na pianinie. Tak mnie to wciągnęło, że teraz zbieram pieniążki na swój instrument. Trochę mi to pewno zajmie, bo jeszcze się uczę i tylko dorabiam w weekendy, a rodzice mają sporo innych wydatków i raczej mi nie kupią, ale nie poddaję się. Mam już 900 zł uzbierane, a będę potrzebowała jeszcze z 600-700, by kupić pianino cyfrowe. W sklepi już oglądałam, bardzo fajny model Casio cdp-130.