Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek Stokke czy warto

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, czy warto kupić razem z gondola i fotelikiem?

Gość gość
Jeżeli jesteś samotnym ojcem lub mężem lubiącym skoki w bok to na prawdę warto, szczególnie najnowszy xplory. Wyjeżdżasz takim cudem na dzielnie i wszystkie laski twoje. Ten wózek to istny pies na duupy.

Gość gość
Polecam jak najbardziej. Sama posiadam i moim zdaniem spisuje się bardzo dobrze. Poza tym, że wizualnie wygląda ładnie to łatwo się prowadzi, składa, a dziecko nie lata w gondoli.. ;)

Gość gość
Czy ladny to pojecie wzgledne, praktyczny jeszcze mniej. Jak dziecko malutkie to jeszcze ale pozniej to tragedia. Sama mam bugaboo a bratowa wybrala stokka wiec mam porownanie

Gość gość
Cudem?? Mieszkam w Holandii i tu Stokkiem obecnie wiza dzieci ciapaci i czarna (nie obrazajac czarnoskórych) patologia, 10 lat temu ten wózek był ok, ale nie teraz

Gość gość
ma małe, twarde kółka, twarde zawieszenie. jak Ci się trafi większe dziecko, to będzie mu zwyczajnie ciasno. no i moim zdaniem jest brzydki.

Gość gość
wózek typowo zrobiony na wygląd. Nie ma żadnej amortyzacji. Fajny wózek też ładny ale bardziej funkcjonalny z dobrą amortyzacją to Anex. Ostatnio bardzo modny:) Sporo tańszy

Gość śliwaaa
Dzięki temu wózkowi udało mi się zdradzić kilkakrotnie moją nudną żonę z na prawdę fajnymi laskami. Normalnie same podchodzą na spacerze i zagadują, co to za kosmiczny wózek?

Gość gość
Celem sprecyzowania, czy ktoś kto ten wózek ma, używa, jest zadowolony z zakupu, tzn. czy kupiłby go ponownie? A nie na zasadzie słyszałam, myślałam ale się nie okazało ;)

Gość gość
Jak chcesz się pokazać to warto , bo warunków jezdnych poza centrum handlowym nie ma żadnych. Obejrzyj Anexa Crossa też ładny ale pojeździsz nim wszędzie i bez problemu

Gość gość
Stokke to wózek dla szpanerów nie mający nic wspólnego z funkcjonalnością. Ja używam Anexa Sporta i mogę polecić. Normalny dobry i ładny wózek a przede wszystkim funkcjonalny.

Gość gość
Co wy z ta reklama Anexa / przecież to oczywiste

Gość gość
Nie warto. Ten wózek służy jedynie lansowaniu się po galeriach handlowych i gładkich powierzchniach wielkomiejskich. Parki ze żwirowymi alejkami i wszelkie inne nierówności, jak również granitowa kostka brukowa stanowczo odpadają. I piszę to jako (była już na szczęście) użytkowniczka Stokke.

Gość gość
Może nie umiałaś prowadzić Stokke po trudnym terenie? Chyba nie wiesz, że wózek ten ma możliwość blokady kół obrotowych oraz opcję taczki???Bo jakoś ja jestem jego użytkowniczką od 2 lat i nie uważm, że służy tylko do lansu po mieście czy galerii, bo doskonale sobie radził na kostce brukowej, podjeżdzaniu pod krawężniki, tory tramwajowe i kolejowe również, a że mieszkam pod miastem prowadziłam go również na drogach nieutwardzonych, leśnych, zwirowych i daje radę, byłam z nim również 3 tyg nad morzem spacerując wzdłuż brzegu także nie kłam, bo Stokke to ty prowadziłas chyba w marzeniach sennych a na codziń wyciskasz z siebie siódme poty pałując się z czołgiem Anexem Sportem czy tam Crossem :P Zazdrościsz spamerko anexowa tego, ze kogoś stać na Stokke :P

Gość gość
Dodam również, że na śniegu i oblodzonej powierzchni też nie mam w tej chwili najmniejszego problemu, wózek jest leciutki i własciwie jedzie sam, wystarczy go pchać jednym palcem! Do tego jest zrobiony z materiału izolującego od warunków atmosferyvznych tak zimą jak i latem, a nie z obleśnej dermoszpanki jak Anex :P

Gość gość
Sprzedaję wózki na co dzień i Stokke co do warunków jezdnych na pewno ma gorsze od Anexa. A materiały w Anexie są ok.

Gość gość
Obleśny to jest plastikowy Stokke bez żadne amortyzacji. Anex naprawdę porządny wózek i za normalne pieniążki

Gość gość
Stokke nie został chyba wymyślony po to, żeby zakompleksione kury nim szpanowali i się wywyższały. Pies na d**y to on moze i jest, ale na dzieciate.

Gość gość
Sprzedaję wózki na co dzień i Stokke co do warunków jezdnych na pewno ma gorsze od Anexa. A materiały w Anexie są ok. xxxxxx KŁAMSTWO!!!!!!!niby w którym sklepie pracujesz??? bo żaden sklep sprzedający stokke nie sprzedaje równocześnie dziadów typu anex!!!!!!

Gość gość
co to sa "normalne pieniążki"??? a jakie to są pieniążki nienormalne??? czy jak przyniose pieniażki którymi bawi się moja córka to sprzedasz mi za nie anexa??? spamerom anexa już sie całkiem na mózg rzuciło...a może oni nie mają mózgu?

Gość SlowianskaLala
A co pozniej zrobisz z tym wozkiem? Nikt ci go nie kupi. Maluszek nie potrzebuje wypasionego wozka, pokoiku urzadzanego miesiacami, czy markowych spiochow ale milosci, poczucia bezpieczenstwa i tego ze jest wazny:) Ja kupilam wozek za 1500 i jestem zadowolona.

Gość gość
Maluszek nie potrzebuje wypasionego wozka, pokoiku urzadzanego miesiacami, czy markowych spiochow ale milosci, poczucia bezpieczenstwa i tego ze jest waznyusmiech.gif xxx czy jedno wyklucza drugie? Dziecko moze mieć wszystko markowe i oprócz tego 100% miłości od mamy i taty.

Gość SlowianskaLala
11 33 Ludzie sa prozni i te wozki za 5tys i piekne pokoiki i przesadnie drogie ubranka kupuja nie dla dziecka ale dla siebie. W d***e tak naprawde maja dziecko byle by kolezance skoczyl gul z zazdrosci...

Gość gość
Znasz wszystkich ludzi, ze nazywasz ich próżnymi, czy mierzysz swoją miara???? Tak samo ja mogę napisać, ze ci co kupują wózki za 1500 to patologia, mają dziecko w d... i zrobili je tylko po to aby zgarnąć 500plus...

Gość SlowianskaLala
Haha zostaw jakas nomenklature dla tych co kupuja uzywane na olxach bo skoro ja jestem patola kupujac wozek za 1,5tys to jak nazwiesz tych co nawet takiego nie maja zmijo kasliwa

Gość gość
Żmiją plującą jadem to ty byłaś wyzywajac tych, co kupują stokke.Że oni wszyscy to robią dla lansu i żeby gul skakał, a mają dziecko w d... i tym podobne epitety.

Gość SlowianskaLala
Bo takie sa fakty

Gość gość
Ty znasz takie fakty, a ja inne. Ja znam osobę która ma Stokke bo jest drobna, niepełnosprawna i tradycyjnego wózka nie udźwignie a musi go wnosić na piętro. Ale wg ciebie jest próżna i chce szpanować. Slowiańska lalo, to co robisz, to jest szufladkowanie ludzi, w dodatku w obraźliwy sposób. Myślę, ze powoduje tobą zazdrość, że kogoś stać, a ciebie nie.

Gość gość
Ja posiadam Anexa Sporta i uważam, że dobry wózek za przyzwoite pieniążki. Dla mnie i dla dziecka wystarczający i na pewno nie badziew!

Gość gość
Jak ktoś ma kłopot ze zrozumieniem tekstu, przypominam, ze to jest temat o wózkach Stokke, a mianowicie jego zaletach i wadach.