Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 563453434

proszę o poradę

Polecane posty

Gość 563453434

Na szybko przedstawię problem, bo nie ma owijać w bawełnę: Poznałam w necie super faceta, gadamy jakiś czas, on chce się spotkać, ale ja muszę schudnąć jakieś 15 kg. Jaki podać mu powód że mogę spotkać się dopiero za 2-3 miesiące? Powiedzenie mu prawdy ODPADA, za bardzo się tego wstydzę. Może coś w stylu że wtedy mam zdejmowany aparat na zęby? Wiem że padną tu głupie odpowiedzi, ale liczę że wśród nich będzie choć jedna normalna, fajna podpowiedź.

Gość gość
najpierw napisz ile wazysz I przy jakim wzroscie ..widzial twoje foty jak bylas chuda?

Gość gość
nawet jak schudniesz to nastapi efekt jojo w krótkim czasie i nie bedziesz mu sie podobała byłoby fajnie gdybys jakby to powiedziec staneła w prawdzie i pokazała mu sie jaka jestes bez schudniecia jak cie odrzuci cuz to nie był ten twój pomysl

Gość gość
wow, niezłe wyzwanie. Myślisz, że jak się zaprzesz to jesteś w stanie to zrobić? Może to dobra motywacja. ale pamiętaj, żeby nie chudnąć za szybko bo to nie jest zdrowe i skóra nieładnie wygląda. Powiedz mu , ze chętnie się z nim spotkasz, ale za jakiś czas dopiero, bo na razie masz trudny okres, jakieś sprawy rodzinne, czy zdrowotne. Powinien zrozumieć.

Gość 563453434
"ale za jakiś czas dopiero, bo na razie masz trudny okres, jakieś sprawy rodzinne, czy zdrowotne" To zbyt ogólna odpowiedź, muszę podać jakieś szczegóły. To nie jest znajomy z którym gadam parę minut tygodniowo, że zadowoli się taką odpowiedzią. Rozmawiamy codziennie długo, muszę podać wiarygodny powód.